Actualitate

Vișan: Iohannis este apatrid, nu are țară, nu are popor, este un ins numit de Germania guvernator

Gelu Visan: ”Marea problemă a României nu este totuși clasa politică- politicienij fiind oglinda poporului, ci populația.
Populația zombi, nu toată populația. Să nu uităm că USR-ul este votat de români. Iohannis a fost votat de mulți români, de majoritatea celor care au ieșit la vot, deci românii îl vor președinte . Iohannis are și acum enorm de mulți adepți.
Iohannis este apatrid, nu are țară, nu are popor, este un ins numit de Germania guvernator. Ce a-a întâmplat? A fost votat de majoritate românilor, de apatrizi.

loading...

Marea problemă a României sunt apatrizii, sau imigranții economici. Nu toți. 90% 90% din cinci milioane, adică 4,5 milioane de români. Lor li se rupe de România, de români, de tot. Ei au plecat din țară să facă bani. Majoritatea, din satele și comunele României. Ei nu mai sunt nici țărani, nici orășeni. Sunt corcituri. Corcituri care au un singur rege: Banul.

loading...

Afară, sunt în stare să facă orice pentru bani. De la furat, la cele mai înjositoare munci. Când vin acasă la fel: Cultura lor se oprește la cum să te fraierească să-ți ia banii, la manele și la beții. Cam atât. Și vorbim de patru milioane de oameni cel puțin. Aceasta este România, că ne place sau nu. Nu mai există rural și urban, România s-a manelizat de mult. Este o transformare a populației într-o populație manelizată.

Din două case de la țară, într-una toți au fost plecați la muncă afară. Fără studii, fără educație, muncă brută. La care adaugăm curvele, hoții și proxeneții, bașca trăgătorii după card. Aceasta este oglinda României. Aceștia sunt o parte din români: îi vedem peste tot: la cârciumă, la mare, în cluburi, bombardierii cu bemveu, peste tot. Influența lor în societate este mult mai mare decât a oricui. Ei sunt “ Diaspora”.

De fapt, niște imigranți economici, mulți dintre ei inculți, răi, care pentru bani îți dau în cap. Nu trebuie să ne fie rușine. Sunt ai noștri, cu ei a făcut Iohannis 10 August, cu ei câștigă PNL-ul alegerile, pentru că mintea lor nu poate procesa realitatea din România. Pentru ei, ce e străin e bun, ce e românesc pute, pentru că ei sunt sclavii străinilor și le place.
Ei dau telefoane familiilor să-l voteze pe Iohannis. Ei au adus covidul în România. Ei umplu plajele de la mare, cârciumile și bombele. Unora li se spune bombarieri. Asta sunt. Ei nu mai sunt demult români. Sunt Apatrizi, iar ei îl vor președinte pe Iohannis și PNL la guvernare. De ce? Că atât îi duce capul. Lor să le mulțumiți pentru ce a ajuns România.Râsul Europei.”, a scris Gelu Vișan.

Comments

comments

loading...

6 Comments

 1. Gelu Vișan ești o scursură, o umoare, un neg pe acest pământ. Cetățenii români nu se pot discrimina! Au plecat pentru că tu și Psd și alții îi furați! Au plecat să scape de voi, neterminaților! Dacă erai în stare de ceva, făceai până acum, dar nu ești. Românii ăștia de care zici tu o să vă spulbere, secătură ce ești! Te deranjează că acești români nu mai stau la mâna voastră să le dați iar un kg de ulei si unul de zahăr pentru vot ca să-i prostiți și să-i manipulați! Cum dracu vă mai suportați căzăturilor, de ce nu vă înghite pe loc pământul? Vă urez pușcărie multă și să ajungeți batjocura copiilor voștri, așa cum sunteți acum de batjocura țării!
  PS: Mai român ca Iohannis nu e neam de neamul tău, Vișane! Ce a făcut ăsta pentru România nu a mai făcut nimeni, în ultimii 30 de ani, chiar dacă nu e perfect, ticăloșilor! Așa ziceați și când era Carol I, derbedeilor! Târfe feudale! Voi nici nu știți ce înseamnă să fii român adevărat, că nu vă duce capul!

   1. Mai jegosilor! Tu te auzi ce spui sau vezi ce scrii? Dobitocilor! ARE Dreptate mare are dl.Visan asa este ! CA sunt multi bandiți care a facut ROMANIA De ras peste tot !”

   2. nu pot să cred la câtă dezbinare s-a ajuns din cauza acestor criminali care la fiecare alegeri își schimbă fața dar HOȚIA crește!

 2. Un maimuțoi băsist!!!!ce naiba au fost la putere ,și pe timpul lor ne-au zgornit la propriu din țară!,:așa că hai sictir cu holera galben-portocaliu!!!

 3. PLÂNGERE….. DE ÎNALTĂ TRĂDARE

  Iohannis (criminal economic )

  Iohannis ne e GHINION!!!
  E al Germaniei SPION!!!
  E UN MINORITAR NEVOLNIC,
  Ce NE DISTRUGE ECONOMIC!!!

  (DE TRAIAN ASANAT)

Leave a Response