Nu este pentru prima dată când, Ion ASAFTEI, vicepreședintele CJ Neamț, își afirmă prezența fermă în Consiliul Județean ca factor activ și din perspectiva liderului ALDE din județul nostru. Urmărind cu perseverență îndeplinirea măsurilor  prevăzute în programul ALDE, Ion ASAFTEI se deplasează ori de câte ori necesitatea o impune, spre a lua act de stadiul lucrărilor unui proiect sau  al unui obiectiv.

Putem susține fără a greși că nu există obiectiv de interes public din geografia județului nostru la care Ion ASAFTEI să nu fi fost prezent. Ca în cazul de față:
O întâlnire cu primarul comunei Petricani, domnul Ticușor Vasiliu, este, ca întotdeauna, benefică pentru comunitate. Am analizat la fața locului stadiul unor investiții care se realizează cu sprijinul Consiliului Județean. Mă refer aici la două drumuri județene: DJ 155M și DJ 155B. Nu e pentru prima dată când am venit în zonă pentru a vedea stadiul lucrărilor de modernizare a acestor căi rutiere deosebit de importante pentru confortul celor aflați în trafic și prin simplul fapt că DJ 155M Tărpești -Țolici face joncțiunea cu DJ 155B Țolici- Bodești cu ieșire rapidă spre reședința de județ.

Efecte pozitive :
a) Se scurtează cu zeci de kilometri accesul spre Piatra Neamț a conducătorilor auto din Petricani,și nu numai;
b) Se descongestionează traficul spre Săcălușești- Humulești – Tîrgu Neamț, aceasta fiind varianta veche pentru a se ajunge la Piatra Neamț;
c)Se va intensifica traficul turistic în zonă, dată fiind existența muzeului ,,Nicolae Popa” din Târpești, apreciat deopotrivă atât de români cât și de străini;
d)Se face economie de timp și combustibil.


M-am despărțit de domnul primar cu gândul frumos că petricănenii, oameni gospodari prin excelență, merită din plin efortul modernizării drumurilor și a localității, în general.
Din punct de vedere politic, noi ,cei de la ALDE, avem o organizație puternică la Petricani, iar reprezentantul acesteia, domnul Gheorghiță Jitariu, își face din plin datoria în folosul cetățenilor în cadrul Consiliului local.
Succes pe mai departe și drumuri cât mai bune”…!

( Al. M. )
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *