Dușmani „de moarte” în Parlament, PSD și USR fac pace la Buzău, de dragul sănătății cetățenilor

Când e vorba de proiectele benefice comunității, granițele politice se estompează. Este și cazul unui soi de parteneriat în primarul Constantin Toma (PSD) și deputatul USR de Buzău, Emanuel Ungureanu, care s-au angajat să construiască de la zero un spital municipal.

Astăzi, deputatul Emanuel Ungureanu a declarat că își va respecta principala sa promisiune din campanie – construirea unui spital municipal –, în acest sens având deja o întâlnire cu primarul Constantin Toma.

Potrivit spuselor sale, edilul Buzăului a purtat cu acesta o discuție despre o posibilă locație pentru o nouă unitate medicală.

„Construim Spital Municipal de la zero în Buzău!
Dragi buzoieni, așa cum am promis, îmi dedic acest mandat de deputat al Alianței USR-PLUS Buzău pentru un obiectiv major pentru comunitate, construirea unui spital municipal de la zero.
Astăzi, am avut o discuție lungă și constructivă cu primarul Toma pentru a găsi un teren potrivit pentru construirea unui spital modern, pe fonduri europene.
Săptămâna viitoare voi avea o întâlnire cu ministrul fondurilor europene, domnul Cristian Ghinea pentru a găsi soluții concrete pentru finanțarea acestui obiectiv vital pentru Buzău! Rămânem aproape!”, a scris deputatul Ungureanu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *