Deputatul PSD Silviu Macovei pune condiţii Guvernului pentru a vota proiectul de buget pe 2019: să includă fonduri pentru Autostrada A 8 Iaşi – Târgu Mureş. Acesta a declarat, vineri, că va depune amendamente pentru această investiţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
După publicarea bugetului pentru anul 2019, Silviu Macovei, deputat PSD din Iaşi, a anunţat, într-un comunicat de presă, transmis corespondentului MEDIAFAX, că va veni cu amendamente la legea bugetului pentru a include finanţare pentru proiectul autostrăzii Unirii, proiect pentru care parlamentarii au votat o lege specială în 2018 de finanţare şi construire.
„Există, evident, posibilitatea depunerii de amendamente şi eu voi fi unul dintre aceia care va susţine şi vota alocarea de fonduri pentru A8. Cu siguranţă toţi parlamentarii din toată regiunea de Nord-Est vor vota acest amendament căci autostrada A8 este vitală pentru milioane de români”, a spus Silviu Macovei.
Parlamentarul PSD mai aminteşte că a asistat personal la discuţiile cu conducerea partidului când au primit asigurări că bugetul pentru 2019 va incluce fonduri pentru autostrada Iaşi – Târgu Mureş şi ameninţă că va vota întregul buget doar dacă sunt fondurile destinate pentru această investiţie.
„Nu vreau să mă antepronunţ cu privire la votul meu pentru întregul buget, însă îl voi vota doar cu fondurile prevăzute expres pentru A8”, spune deputatul PSD Silviu Macovei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *