”PNL SARE DE PARTEA BĂNCILOR SĂ-I DISTRUGĂ PE ROMÂNI!”, potrivit avocatului Aurelian Pavelescu. Acesta susține că PNL nu este partid, ci un fel de SRL al bancherilor reuniți, un traficant de influență pentru interesele lor, Ludovic Orban atacă ordonanța (taxa pe lăcomie) la Comisia Europeană.
”În decembrie Guvernul a adoptat OUG 114, care a instituit așa-zisa ”taxă pe lăcomie”, cea mai cunoscută măsură fiind taxarea băncilor în funcție de mărimea ROBOR-ului. Între timp, au apărut dovezi clare că ROBOR-ul este manipulat de bănci, în scopul măririi artificiale a dobânzilor pentru populație, ceea ce are o puternică componentă infracțională.
Ca reacție de retorsiune, bancherii au hotărât pedepsirea românilor prin atacul brutal la moneda națională, care continuă. Nu vor sub nicio formă să se ralieze practicilor din UE, unde câștigă de vreo trei ori mai puțin decât în România. Pentru că România este sat fără câini și o pot jefui.
Dar, ce te faci când ai și cozi de topor, trădători? Dovedind că PNL nu este partid, ci un fel de SRL al bancherilor reuniți, un traficant de influență pentru interesele lor, Ludovic Orban atacă ordonanța la Comisia Europeană. N-aș avea nimic cu demersul, dacă Comisia ar fi o instituție serioasă, profesionistă și echidistantă. Dar, știind că CE s-a transformat la rândul ei în lobby al lui Soros și al intereselor corporatiste, devenind un ciomag de dat în capul popoarelor, spun că PNL nici măcar n-a avut inițiativa, ci I S-A DICTAT: faceți, bre, PNL, reclamație, că vine Timmermans, Jurova, Juncker și o rezolvă!
Printre altele, Comisia NU are competențe de a reglementa mediul bancar și nici de control. Orban minte când spune că da. Dacă ar fi avut, ar fi spus până acum. Dar, ce contează? Nu-i așa că românii sunt corupți și proști, domnilor liberali? Să plătească birul la împărat! Și, poate, veți primi caftanul guvernării.
Să fie clar, PNȚCD nu este nici împotriva băncilor, nici a multinaționalelor, ci a abuzurilor acestora. Ca și în cazul DNA. Nu ne-au ajuns Onea, Portocală, Man, Ardelean și ai lor? La fel cu băncile și multinaționalele – nu toate -, au devenit un fel de Onea, Portocală, Man și Ardelean pentru români. O singură diferență, nu-i bagă la pușcărie nevinovați, ci le ia toată agoniseala cu alba-neagra. Cui îi place așa, să voteze PNL! Doamne feri!”, scrie avocatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *