Norica Nicolai, europarlamentar ALDE, a ajuns, în stare gravă, la spital! Conform primelor informații, Nicolai are gripă, boala care face ravagii în România. Norica Nicolai a mers la medici, iar aceștia au luat decizia de a o interna, după ce i-au făcut testul la gripă care a ieșit pozitiv, informează România TV.
România se află în plină epidemie națională de gripă. Numărul total al persoanelor care au murit din cauza gripei în acest sezon a ajuns la 67, vineri fiind confirmate patru decese, din care trei în judeţul Prahova şi unul în Timiş, potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT).
Potrivit CNSCBT, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din judeţul Prahova, confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, a murit joi, iar o femeie de 50 de ani, din judeţul Timiş, confirmata cu virus gripal tip A, subtip H3, a murit în 29 ianuarie.
Un alt deces s-a înregistrat, vineri, în Prahova, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 40 de ani, confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1) pdm09.
Toate cele trei persoane aveau condiţii medicale preexistente, dar nu erau vaccinate anti-gripal.
Vineri la prânz, specialiştii CNSCBT anunţau că un bărbat de 51 de ani din judeţul Prahova, confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, având condiţii medicale preexistente, dar nevaccinat anti-gripal, a murit vineri.
Astfel, numărul total al deceselor cauzate de gripă în acest sezon a ajuns la 67.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *