Cu eforturi vizibile de a deveni o voce în spațiu media din România, prestația lui Rareș Bogdan, pe zi ce trece, se confundă mai mult cu un  răget, amintindu-ne de cei care, altădată, de la pupitru știrilor, ne anunțau victorios că altă coloană de mineri se îndreaptă către Televiziune. Entuziasmul tâmp manifestat de acest propagandist al Cotroceniului în fața războiului româno-român marchează și victorii personale obținute prin câteva dezinformări, bine țintite la momentul potrivit și pentru care, ulterior, și-a cerut scuze.  Calomniezcalomniezil en restera toujours quelque chose! pare a fi deviza sub care evoluează jalnica sa  prestație  jurnalistică. Cu toate acestea, nemaifiind  în anii ’90,  beneficiarii  știrilor create de Rareș Bogdan s-au ambiționat în a căuta informația adevărată și din alte surse, ceea ce a avut un efect dezamăgitor asupra aprecierilor cu care l-au gratulat pe omul vedetă de la Realitatea TV. Notăm aici, spre amuzament, câteva observații luate de pe pagina de facebook a lui Rareș Bogdan:
 
 
16522521_1798627067058829_371044254_n
“D-le Rares, va recomand sa opriti dezbinarea Romaniei! Nu mai faceji jocuri/campanii agresive! Nu mai actionati la comanda unora! Nu-i frumos si nici sanatos pentru intreaga natiune! Credeti-ma, nu ma reprezinta nici un partid politic, toate sun pline de penali! Insa, au castigat votul si au dreptul la guvernare! Trebuie sa isi respecte promisiunile si pg de guvernare! Haideti sa facem lege si ordine in tara, NU DEZBINARE !!! Sunteti un om echilibrat si inteligent, sper ca veti lua o decizie inteleapta/echilibrata!”
“Rares Bogdan am scris cu greu acest nume de canalie. Esti cea mai mare putoare si lepra din toata media. Nu stiu pana unde si pana cand ti se mai permite sa mergi cu miselia. Oricum, daca ai auzit de legea compensatiei ai putea vedea in viitor.”
“daca tot aveti discursuri antiromanesti cu cat e ardealul de european si restul nu, aveti decenta sa scoateti steagul tarii din studio. si pozele cu piata, acolo toti erau romani, nu banateni, munteni, olteni, ardeleni, moldoveni sau dobrogeni.”
Ca și cum nu ar fi suficient, Cotidianul a găzduit recent o suită de comentarii vizând prestația pensatului jurnalist.
Așadar:
Un Clujean
Ce intrebari sa-i mai pui unuia dintre cei mai nesimtiti jurnalisti din Romania,lingaul si sluga ordinara a lui Johannis!
Publicat Duminică, 05 februarie 2017
 
MATEI
 
Haineala si Sima sunt oamenii sistemului(Johanis) l-au pacalit pe Iordache si guvernul , au declansat isteria ,si-au atins scopul dupa care Marele LAZAR , i-a retras. Frumos nu ! Dragnea ,repede consilieri de calibru nu pacalicii din jurul tau. Atentie noi v-am ales ,dar dam si cu voi de pamant. CITESTE IMBECILULUE; PLATITI-VA IMPOZITELE LA STAT SI PE URMA URLATI
Publicat Duminică, 05 februarie 2017
 
Liviu
 
N-ai ce sa intrebi, o scursura morala incredibila care pozeaza in mare patriot dar in acelasi timp face partizanat de prost gust alaturi de lingaii de clante pe care ii aduce.Emisiunile lui sunt un amalgam de pupincurism, atacuri la persoana,tipete, manifestari pe care nu ar trebui sa le vedem intr-o tara civilizata.Mi-e sila ca un astfel de om dedica ode ”salamului sasesc” odata cu gesturile sale de jurnalist echidistant.E un om marunt din toate punctele de vedere pus doar sa apere niste interese atata tot si acum serios, cine se uita la dejectia aia de emisiune pe care zice ca o modereaza?
Publicat Duminică, 05 februarie 2017
 
Leo
 
S-avem pardon, dar l-am vazut pe ,,d-l” Rares Bogdan in noaptea bataliei de la Piata Victoriei, intr-o faza care parea extrasa de prin saloanele speciale de la Spitalul Sapoca. In orice caz nu era un comportament potrivit unui om normal. Marturisesc ca m-a scarbit…..[Leo]
Publicat Vineri, 03 februarie 2017
 
C.G.
 
Sincer cred ca domnul Rares Bogdan, este prea slugarnic fata de sotul doamnei Carmen, devine penibil, cred ca trebuie sa se reinventeze, este chiar caraghios prin slugarnicia asta aratata asa in tente isterice !
Publicat Vineri, 03 februarie 2017
 
Emil Popescu
 
Rares Bogdan ar vrea sa fie un individ ale carui pareri conteaza , dar nu este … poate fi orice , numai jurnalist nu … si eu mai dau pe realitatea ca sa vad cat de imbecili sunt unii intelectuali , se stie ca unde e multa carte e si prostie cat cuprinde , iar Rares Bogdan scoate prostia din orice invitat si o aduce pe micul ecran … sunt cativa jurnalisti la realitatea care efectiv latra ca niste catele in calduri … micsorati sonorul si va veti convinge … asta e stilul lor de a face presa … 1. Rares Bogdan esti constient de faptul ca devii paranoic de la o zi la alta ? 2. Rares Bogdan esti constient ca ai nevoie de tratament psihiatric , nu mai esti demult un om echilibrat , esti un gargaragiu de bodega care vorbeste in delir unor clienti care au creierii in aburi … si o intrebare pentru CNA : de ce permiteti dezechilibratilor psihici sa ocupe spatii de emisie pe micul ecran
Publicat Vineri, 03 februarie 2017
 
 
 
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *