Politica

Teodorovici l-a călcat ÎN PICIOARE pe Ciolacu. Are dreptate?

Senatorul PSD, Eugen Teodorovici, îl acuză pe liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, că ar fi ”obedient și vândut”, iar între timp acceptă toate deciziile PNL. Teodorovici susține că Marcel Ciolacu nu vorbește în numele celui mai mare partid de opoziție și își bate joc de români.

loading...

”Cât de obedient și cât de vândut poți să fii ca să joci scena asta penibilă a cititorului și reparatorului de legi scrise în silă și batjocură la adresa unor oameni scârbiți deja de atâta prostie, ură și manipulare politică?

loading...

Cât de captiv și cât de parșiv poți să devii ca să pretinzi că aperi interesele celor care chiar nu mai înghit minciuna asta de guvern și chiar vor să simtă că drepturile încă le sunt aparate de cineva într-o țară democratică și europeană?

Cât de cinic să fii ca să accepți să sacrifici interesele a milioane de cetățeni români de bună credință, care au respectat cu supunere și răbdare regulile de protejare în fața virusului, în timp ce Orban cu baronii și șmecherii gălbejiți se spărgeau în figuri, furăciuni și paranghelii?

Cât poți să mai accepți să taci și să nu faci nimic în numele unui partid întreg?Cât timp crezi că oamenii aceștia mulți și încă tăcuți și răbdători vor mai putea să aștepte și să suporte umilința și trădarea?

Răspunsul va veni cândva … și se va revărsa peste toată umilința și trădarea pe care o resimt prea mult și prea intens și din ce în ce mai mulți dintre membrii și susținătorii PSD!

Pentru cei (câțiva‼️) care trebuie să înțeleagă: Terminați cu bătaia de joc și cu mimarea opoziției, altfel riscăm să ajungem un partid marginal‼️ Chiar nu realizați că nu vă mai crede nimeni?

Pentru cei (mulți‼️) care trebuie să-i facă pe cei câțiva să înțeleagă: Purtați-vă masca pe gură doar ca să vă protejați, NU ca să tăceți!”, scrie Eugen Teodorovici.

Comments

comments

loading...

1 Comment

  1. PSD-ul nu s-a manifestat niciodată ca un partid de stânga și ca atare trebuie să dispară. Și explic raționamentul imediat: unicul motiv pentru care prosperă catastrofalele partide de „dreapta”, sau extremiștii de la USR care urăsc tot ceea ce este românesc, este din vina PSD. Mulți cred că PSD este continuatorul PCR, ceea ce-i cu totul fals! După părerea mea, PSD este tocmai formațiunea care l-a trădat pe Ceaușescu și a vândut România la preț de en-gros, este cel care și-a batjocorit electoratul cu nonșalanță de fiecare dată, tranzacționându-i interesele în favoarea unor profituri individuale, este cel care a avut nevoie de mii de morți ca să justifice preluarea puterii, este cel care și-a bătut joc de oamenii normali, oripilați de agenda LGBTQ+, de sexualizarea copiilor, de anti-creștinismul tot mai evident al „dreptei” corporatiste. Prin urmare, în opinia mea, PSD NU este un partid suveranist, venit din zona naționalistă, indiferent dacă în prim-planul imaginii sale tronează unul ca Teodorovici, sau unul ca Mickey Mouse!!!
    Un viitor partid, care își propune cu adevărat să apere interesele românilor și care să pună umărul la refacerea economică a României, trebuie să se axeze – în mod real – pe zona de stânga și pe eliminarea concurenței PSD. Până se va întâmpla minunea, vom asista încontinuu la spectacole ieftine, de fațadă, între ”stânga” și ”dreapta”, la insulte de ochii lumii, dar – pe de altă parte – la bătăi amicale pe umăr și strângeri cordiale de mâini în spatele scenei.

Leave a Response