Apar primele reacții din partea susținătorilor lui Rareș Bogdan care urmează să fie ”taxat” de Cozmin Gușă. Acesta a realizat vineri seara prima emisiune în calitate de moderator și nu se oprește aici. Concret, Rareș Bogdan urmează să apară mai rar pe post.
Guşă a făcut cunoscut că va realiza emisiunea de trei ori pe săptămănă: joi, vineri şi sâmbătă, în intervalul 20.30 – 24.00. Dan Andronic, l-a întrebat: „Asta ce înseamnă, că Rareş nu va mai avea emisiune joi?” Guşă: „Rareş va avea emisiune joi… din când în când, atunci când n-o fac eu!
Oreste Teodorescu  – care se află în conflict cu Gușă după ce a fost interzis la Realitatea  – a reacționat prompt.
”Cică neobositul talent universal, unicul și irepetabilul (puteam sa scriu și irefutabilul) Cooooozmiiiin Gusaaaaa va face când dorește el, splendida, sofisticata și atât de analitica emisiune ca un revelion de provincie și joia (când vrea el) adică pe spațiul lui Rares… Ma gândesc ca de ce ar mai vrea cineva sa închidă postul dacă îl ruinează bosul (găsisem alta rima, dar sunt elegant).
Nici Digi nu o duce bine! Teszari concediază masiv vocile incomode sperând sa nu-i strice Valcov piața de energie! Încet, incet redutele anti ciuma roșie sunt sabotate chiar de către patronii lor… Miza este atacul la Iohannis, susținerea unor candidați validati de grupări oculte și revenirea mogulilor penali la butoanele banului public…”, a scris Oreste Teodorescu pe pagina de socializare.

1 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *