Vlad Cosma si sora sa, Andreea Cosma, au fost scuipati, luni, in fata Parchetului General de catre protestatarul Marian Ceausescu, potrivit aktual24.ro.
„La puscarie sa va duceti, hotilor!”, le-a spus protestatarul, in fata a zeci de jurnalisti. Vlad Cosma l-a ascultat liniștit pe Marian Ceausescu, insa acesta s-a enervat și mai tare că nu are cu cine să se certe: „Esti un nesimtit, un penal, un badaran. Plecati dracu’, nu va mai bagati in politica. Hotilor!”.
„Am venit aici pentru a depune noi probe cu inscrisuri in dosarele de la Ploiesti”, si-a explicat Vlad Cosma prezenta la parchet.
Este incredibil cum autoritățile permit astfel de acte și nu permit de astăzi ci de mai bine doi ani. Nu s-au luat deloc măsuri împotriva unora care au ca principal obiect de activitate hărțuirea altor persoane.
Marian Tivilic Moroșanu, cunoscut opiniei publice drept „Ceaușescu”, pentru modul în care îl imita pe fostul dictator, i-a făcut in octombrie 2018 un cadou președintelui și i-a cerut dizolvarea Parlamentului.  Marian „Ceaușescu” i-a înmânat președintelui un tricou „Fără penali” și i-a cerut să înceapă procedurile pentru dizolvarea Parlamentului.
Moroșanu a facut parte din grupul de protestatari #Rezist care s-au întâlnit cu președintele Curții Constituționale a României, Valer Dorneanu, și l-au urmărit până la scara blocului unde locuia.
În vară, Moroșanu a fost unul dintre protestatarii care l-au agresat pe deputatul PSD Nicolae Bacalbașa la ieșirea din Parlament. Marian Ceausescu a urinat si pe sediul ALDE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *