În dimineața zilei de 28.10.2015, în jurul orei 09.00 polițiștii din cadrul Postului de Poliție Grumăzești au surprins în flagrant un bărbat de 32 de ani din localitate în timp ce sustrăgea porumb de pe o suprafață de teren arabil amplasat
în satul Netezi din comună. În urma cercetării efectuate la fața locului, s-a stabilit că bărbatul a reușit să sustragă aproximativ 500 kg de știuleți de porumb, în valoare de circa 300 de lei. Prejudiciul în cauză a fost recuperat și predat persoanei vătămate, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Tot în ziua de 28.10.2015, în jurul orei 07.30, pe DJ 207C, în localitatea Cotu Vameş, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești, autorul părăsind locul producerii evenimentului. Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 62 de ani, din Horia conducea un autobuz, punând în mişcare vehiculul dintr-o staţie, fără să se asigure că din vehicul au coborât toţi călătorii şi fără să închidă uşile, a dezechilibrat o femeie de 48 de ani, care cobora din autobuz și care a căzut pe partea carosabilă, accidentându-se.

După producerea accidentului, conducătorul autobuzului a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei, fiind identificat şi găsit la locuinţa de domiciliu în jurul orei 09.00. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Polițiștii au reținut permisul de conducere conducătorului auto și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporala din culpă şi părăsirea locului accidentului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *