Agitație mare într-o anumită parte a  presei nemțene, care-și strigă tragedia în cuvinte răscolitoare: “Practic, în acest moment, suntem la mâna domnului Asaftei”
Grupul oamenilor de bine, din spatele anumitor publicații, a înlăcrimat paginile de ziar, luând act, cu inima îndoliată, de  dispoziția semnată  de Ionel Arsene, din 25 ianuarie 2018, care  îl desemnează pe domnul Ion Asaftei, vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț, să exercite, în numele și pentru acesta, atribuțiile conferite președintelui de actele normative în vigoare.
 În lipsă de altceva, adversarii din umbră, zguduiți de acest mic  seism politic din Neamț , avortează la repezeală câteva observații răsuflate, cu iz  de reproș. Destul! Le-am mai auzit. Le știm pe de rost.  Ne-ați plictisit. Inventați altceva.
Adică, ASAFTEI  “ se poate mândri cu un han care nu este oficial al lui, dar și cu o datorie mare către statul român, pe care o afișează cu mândrie în declarația de avere.” Și ce-i cu asta, se întreabă pe bună dreptate cititorul? Treaba lui! Ce mă privește pe mine?
Se  fac presupuneri, scenarii fanteziste, menite să arunce o rază de lumină peste frunțile încruntate, dar rezultatul este mereu același.Catastrofă! Ca să cităm: „”Oricum, având în vedere majoritatea stabilă a alianței PSD-ALDE din Consiliul Județean, tot Ion Asaftei ar ajunge la butoane.”
În aceste condiții, cunoscându-i-se neastâmpărul, te pomenești că Ion ASAFTEI și-ar băga nasul în anumite afaceri- construite cu greu în ani- și, cum altfel? n-ar pregeta să le strice, cercetându-le rezistența la onestitate. Omul e în stare, nu încape îndoială! Nu e de joacă!
Asaftei e în stare să îndeplinească programul guvernamental, e în stare să îmbunătățească starea drumurilor județene, să fie prezent la la toate manifestarile și evenimentele județului Neamț, profitând perfid de faptul că opoziția e ocupată cu inaugurarea WC-urilor!
Tot ce a făcut până acum ne îndreptățește să credem că va reuși. Oamenii de la ALDE sunt consecvenți.Au demonstrat! Așa că, luați aminte! În Neamț, amprenta ALDE este evidentă!
Ion Nemțeanu
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *