Sindicatul Polițiștilor „Mihai Viteazul” a făcut public fluturașul de salariu al ministrului de Interne, Carmen Dan. Concret, potrivit polițiștilor, Dan are, începând cu data de 1 ianuarie 2019, un salariu de 24.675 lei.
Potrivit ultimei declarații de avere, șefa de la Interne a avut, în 2017, un salariu anual în valoare de 159.480 de lei. De aici reiese că, în primul an în care s-a aflat la conducerea Ministerului Afacerilor Interne, a încasat lunar suma de 13.290 de lei, potrivit evz.ro.
Sindicaliștii au prezentat dovada că, de la 1 ianuarie 2019, salariul său s-a majorat până la 24.675 de lei. Astfel, potrivit calculelor Bugetul.ro, salariul lunar i-a crescut, în doi ani de mandat, cu 11.385 de lei – aproximativ 2.422 de euro, de la numirea în funcție și până în prezent. Amintim că recent, presa centrală a publicat o altă dezvăluire legată de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan. Aceasta și-a petrecut copilăria pe stadioane, tatăl său adoptiv fiind fotbalist la o formație de tradiție din Diviza B.
Tatăl actualului ministru al Afacerilor Interne se numea Valeriu Mihăescu și a jucat la Flacăra Moreni. El a decedat în 1992 la vârsta de 59 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *