Sâmbătă, 25.11.2017,  s-a desfășurat la  Piatra Neamț ședința Biroului Permanent Național al Tineretul Alianței Liberalilor și Democraților.
La eveniment, printre alții au  fost prezenți  Liliana Mincă-președintele filialei ALDE Botoșani, vicepreședinte ANPC și dl Ciprian Roșca-secretar de stat în MDRAP-FE, și desigur, Ion ASAFTEI, președintele ALDE Neamț. Acesta din urmă avea să noteze pe pagina de socializare
:

„Am urmărit cu atenție activitatea acestei structuri de conducere a TLDE din acest week-end și pot afirma că rigoarea și seriozitatea cu care s-a desfășurat această ședință, entuziasmul, ambiția, cunoștințele specifice și inițiativele pe care le au tinerii fac ca organizațiile de tineret să aibă un rol deosebit de important în îndeplinirea obiectivelor ce decurg din strategia și programul de activități al ALDE.
S-a făcut o analiză și o evaluare a situației politice și organizatorice la nivelul fiecărei filiale teritoriale până în cele mai mici detalii, aspect ce denotă dorința tinerilor de a-și dezvolta activitatea și spiritul cetățenesc, de a se dedica tot mai mult promovării și întâririi valorilor liberale în România.

Tot sâmbătă, la sediul filialei ALDE Neamţ , tinerii liberal-democrați au participat la un seminar de instruire politică organizat de Institutul de Studii Liberale (ISL) în parteneriat cu TLDE sub îndrumarea dlor Laurențiu Cazacu-trainer ISL, Claudiu Daniel Catană-președinte TLDE și Tudor-Tim Ionescu-vicepreședinte TLDE, parteneriat care încurajează și susține educația politică a tinerilor.
Sunt convins că în următoarea perioadă tinerii din ALDE se vor implica și mai mult în comunitățile din care provin, vor reuși să devină cât mai vizibili iar noi, seniorii, avem obligația politică, nu doar dorința, de a menține o relație de colaborare și îndrumare politică cât mai strânsă și de a le respecta independența în toate deciziile lor astfel încât să le putem asigura cadrul adecvat pentru a-și construi un viitor frumos.
Dragi tineri, în mine veți avea mereu un sprijin.
Vă urez mult succes!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *