Scandal în PNL. Filiala Timiş, condusă de Nicolae Robu, nu este de accord cu lista pentru europarlamentare și cere vot secret
“Nu mai puțin de 49 și-au depus candidatura! De la membri vechi, consacrați, inclusiv foști președinți, inclusiv primari cu multe mandate în spate -deci: cu apreciere și susținere în comunitățile lor, cu un bun nume inclusiv la nivel național, dobândit prin ce-au lăsat în urma lor-, la tineri valoroși, îndreptățiți și ei la o șansă de afirmare.
Este greu -eu cred că imposibil!- de luat o decizie la nivel de conducere de partid -oricine ar fi Președinte și din oricine ar fi constituite forurile naționale restrânse!-, care să nu creeze disensiuni interne, ci dimpotrivă, care să țină partidul mobilizat cu atât de puțin timp înainte de alegeri.” , a scris Nicoale Robu.
Soluția, consideră el, este democratizarea deciziei. Așa încât cere ca lista celor 49 de aspiranți la o candidatură să fie supusă votului secret în Colegiile Directoare Județene ale partidului. Poziția pe listă ar urma să fie dată de numărul de voturi obținut de fiecare”, mai scrie Robu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *