Au fost replici dure între Violeta Vijulie (PNL) și Liviu Pleșoianu (PSD), în direct, la Antena 3, în emisiunea Anei Maria Roman. Violeta Vijulie l-a acuzat pe Liviu Pleșoianu că este agresiv în contextul în care tocmai deputatul PSD a fost atacat verbal de un membru PNL, potrivit dcnews.ro.
Iată replicile dintre Violeta Vijulie și Liviu Pleșoianu:
Violeta Vijulie: Actele de violență vin de la PSD și ALDE. Dumneavoastră sunteți o persoană violentă în tot ceea ce faceți. Sunteți agresiv și când tăceți.
Liviu Pleșoianu: Știți cine m-a agresat pe mine? Am primit opt mesaje pe mail de la președintele Tineretului Național Liberal (TNL) Mioveni, politician PNL. Mi-a trimis niște mesaje absolut mizerabile. PNL nu a avut niciun fel de reacție vizavi de mesajele pe care le-am primit. Înseamnă că vă asumați acele mizerii care mi-au fost scrise. Ăștia sunteți!
Violeta Vijulie: Dacă vă uitați la aparițiile dumneavoastră, veți vedea că sunteți departe de a avea un comportament civilizat.
Liviu Pleșoianu: Am înțeles. Știți ce? A intra cu dumneavoastră într-o polemică este un lucru atât de greșit încât mi-am propus să nu o mai fac. Este complet inutil să discut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *