Actualitate

S-a umplut paharul. Margineanu da de pamant cu Iohannis

Mihai Mărgineanu a răbufnit. Actorul din „Las Fierbinți” a spus totul public. „Daţi drumul la terase şi restaurante! Daţi drumul la activităţile normale! Ne-am prins că a fost exagerat. SUA, care are cea mai mare rată de îmbolnăviri are o mortalitate de 0,1%. – ADICĂ o rată mai mică a mortalităţii decât a oricărei altă rată a mortalităţii. Am descoperit şi proștii din jurul nostru care cred încă în poveşti cu Cenuşăreasa şi Zmei de covid. Am văzut şi babele care nu vor să dea temperatura la nimeni. Am râs! Dar gata!

loading...

S-a împărţit din nou lumea în cele două tabere Pro şi Contra măsurilor severe de austeritate. Unii zic să fie împuşcaţi toţi cei care ies afară, ceilalţi zic să se iasă fără mască. Hai să dăm drumul la teatre, la concerte, la cluburi şi restaurante şi la muncile noastre cele de toate zilele pentru că oricum nimic nu o să mai fie că înainte, după ce aţi tâmpit cu televizorul jumătate de populaţia ţării. Dacă se poate merge la Obor, de ce nu se poate merge la teatru? Densitatea e mai mică în sală la Nottara”, a scris Mihai Mărgineanu pe Facebook.

loading...

„Nu vreau să-mi scrie niciun deştept şi mai ales nicio deşteaptă care ştie ea sau el cum stă treaba. Nu vreau niciun mesaj de la nimeni care să-mi aducă aminte că eu sunt artist şi n-ar trebui să mă intereseze astea (cea mai mare idioţenie dintre toate!!! De parcă viaţa mea nu ar fi afectată de deciziile proaste ale politicului) .

Vreau să intrăm din nou în viaţa noastră. Nu vreau să mai trebuiască să scriu nicio declaraţie pe propria răspundere care este inutilă ca şi gaura în prezervativ. Deşi îl stimez, nu mai vreau să mă certe Preşedintele Ţării la televizor ca pe un copil de grădiniţă care a dat cu mâncarea pe perete. Sunt major, educat şi cred că destul de deştept ca să-mi dau seama de mult mai multe decât crede oricine”, a mai scris actorul.

„Vreau să aveţi bun simţ şi să vă daţi seama că totul a fost extrem, dar extrem de exagerat. Nu ne putem ascunde în casele noastre 3 luni de zile pentru că afară s-a produs o gripă un pic mai altfel. Pentru că este o gripă ! Trei luni!!!! E momentul să recunoaşteţi că aţi greşit. Şi nu vă va acuza nimeni. Pentru că a greşi e omeneşte!

Cât despre cei care aţi făcut milioanele, să le cheltuiţi sănătoşi şi să nu fie nevoie să-i daţi tot la doctori. Mulţumim TUTUROR posturilor de ştiri care ne-au intoxicat la propriu cu mesajele panicoase şi panicante. Mulţumim politicienilor dementici care ne ameninţă ca pe nişte mucoşi că, dacă nu suntem cuminţi, ei dau din nou starea de urgenţă. Dar gata… Hai să ne întoarcem la viaţa noastră, că s-a terminat”, a scris Mărgineanu.

Comments

comments

loading...

7 Comments

 1. Ce??!?? Margineanu!?? Pai,…nu-i sugea el ciorapii iohAnnusului pana mai ieri?? Nu stiu ce sa mai cred…..(mo**ii lor de sclavi infecti! A trebuit sa ajungem atat de jos ca sa inteleaga si ei, cretinii, ca infectiile astea iohAnnusoido-pdl-pnl-iste vor ingropa Romania…!!?…)

  1. Pai si-acu i-o suge dar mai atent oleaca. N-auzi, il iarta, cica a gresi e omeneste, chiar daca au omorat si distrus oameni cu masurile lor. Salvand vieti, desigur.

  2. Primul care a comentat cum era si normal un idiot psd-ist fara creier.
   Pentru d-astia ca tine ar trebui un virus special care sa ia toti idiotii ca tine….

 2. Are perfecta dreptate. Se cam joaca cu viețile noastre fără pic de bun simt. Oricum ne crede niște prosti. A fost chia lui ca să și arate arama pe fata cât este de nazist ordinar și ca nu ne dorim un asemenea nemtalau tâmpit ca să ne conducă Romania. Sa plece și sa ne lese în pace. Se face ca are grija de noi. De ce a semnat acordul cu UE ȘI CU MAREA MASONERIE CRIMINALA CA SA VERSE ACEL MICROB PE TERITORIUL TARII NOASTRE. NE ȚINUT 3 LUNI ÎN CASE CHINUIȚI. LA SPITALE NU AM AVUT CE CAUTA. BAI NEAMTULE BAI SUNT ȘI ALTE BOLI DE CARE SUFERIM. ORICUM TU EȘTI DAT PE MANA TUTUROR INSTITUȚIILOR JURIDICE PE CARE ȚI LE AI CUMPĂRAT CA SA TRĂDEZI TARA. RUȘINE NEAMTULE ȘI DUTE LA PUȘCĂRIE.

 3. Petru Dimofte Daca facem efortul si verificam datele livrate oficial de statistica, vedem ca situația nu este asa com oprezinta fanii social-nedemocrati. Iata, statistic datele:
  *** SUA … 1 830 000 îmbolnăviri COVID, respectiv 106 000 decese, adica 106 000 / 1 830 000 = 5,8 %
  *** Marea Britanie … 275 000 îmbolnăviri COVID, respectiv 38 000 decese, adica 38 000 / 275 000 = 13,8 %
  *** Romania … 19 394 îmbolnăviri COVID, respectiv 1270 decese, adica 1 270/ 19 394 = 6.5 %
  *** GLOBAL … 6 150 0000 îmbolnăviri COVID, respectiv 372 000 decese, adica 372 000/ 6 150 000 = 6 %

Leave a Response