Mai multe voci autorizate din presa nemțeană au semnalat starea de rezervă  pe care și-a ales-o de câtva timp deputatul Cătălin Drăgușanu, fiind practic absent atât la ultimele conferințe de presă, cât și la activitățile de partid. Față de vulcanicul Ion ASAFTEI, omniprezent la zilele comunelor nemțene, de unde transmite mesaje de susținere și felicitare, ca mai apoi să se întoarcă la probemele cotidiene, să-și noteze pe pagini întregi starea drumurilor, căutând soluții și aruncând anateme peste cei care batjocoresc istoria și tezaurul verde, Cătălin Drăgușanu pare prizonierul propriilor nedumeriri politice. După unii, lista pentru apropiatele alegeri parlamentare ar fi cauza atitudinei orgolioase afișate de Drăgușanu, având în privința anumitor persoane o cu totul altă părere decât cea a partidului.Se vorbește chiar de o anumită confruntare cu „ aripa  Tăriceanu”, ceea ce este cel puțin scandalos pentru un partid bine închegat ca ALDE. Cu puțin timp în urmă, prim-vicepreşedintele Iulian Luca a răbufnit reproșându-i lui Drăgușanu un gen de ostilitate vecină cu trădarea în situațiile nd a făcut lista pentru Consiliul Local, când a refuzat să fie pus pe lista pentru Consiliul Judeţean şi când a refuzat să fie pe afişe alături de Tăriceanu” Faptele nu au trecut neobservate și, chiar dacă în conferința de presă de pe 2 septembrie co-președintele ALDE Ion ASAFTEI a încercat să-i motiveze absența lui Drăgușanu, totuși el a admis că Iulian Luca nu a exagerat cu nimic în aprecieri:
„Eu nu sunt genul de om care să dezinformez sau să mint presă şi, implicit, pe cetăţeni. Presa transmite informaţii şi mesaje către cetăţeni şi noi, oamenii politici, suntem obligaţi la sinceritate în astfel de situaţii. Din nefericire, în situaţia de faţă, domnul Luca a avut dreptate. Din nefericire…”, a conchis ASAFTEI.
Până la acest moment, deputatul Cătălin Drăgușanu nu și-a exprimat un punct de vedere cu privire la situația tensionată din echipa ALDE Neamț. Sperăm să o facă în viitorul apropiat, clarificând lucrurile în interesul cetățenilor care au avut încredere și și-au dat votul pentru înfăptuirea programului ALDE  al adevăraților liberali.
Al. M.
Foto Vestea net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *