Politica

Rifai anunță SFÂRȘITUL lui Orban și propunerea PSD pentru funcția de premier

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, recent, că social-democrații sunt pregătiți să vină, alături de alte forţe din Opoziție, cu o propunere de premier, „un specialist recunoscut de toată lumea”, în situația în care moțiunea de cenzură pe care intenționează să o depună va fi adoptată.

loading...

„Asta e treaba Opoziţiei să depună moțiuni de cenzură. Când PNL depunea moțiuni de cenzură, noi veneam să spunem ‘Domnule nu aveţi voie să depuneți moțiuni de cenzură’? (…) Nu mai sunt credibili. Aici este marea problemă a acestui Guvern. Acest Guvern trebuie să plece şi să fie înlocuiți de nişte specialiști care să gestioneze această pandemie şi criza economică. Nu mai au credibilitate. Noi suntem pregătiţi să venim cu o propunere de premier. O să discutăm şi cu celelalte forţe aflate în Opoziţie, ca şi PSD, din Parlament să venim cu o singură propunere, un specialist recunoscut de către toată lumea. Avem această propunere. E şi normal dacă dărâmăm un Guvern să venim cu o propunere. O să mergem şi cu o propunere de proiect economic pe termen scurt până la alegeri”, a declarat Ciolacu, la România TV.

loading...

Pe la colțuri se vorbește tot mai despre despre înlăturarea lui Ludovic Orban din funcția de prim – ministru. Gafele PNL, proasta administrare a coronacrizei și scandalurile tot mai dese în care sunt implicați oameni puși de el în Executiv sunt doar câteva motive pentru care ar urma să fie azvârlit din nou în șomaj. Nu este de mirare deoarece omul este pur și simplu o catastrofă politică. Denise Rifai spune că știe cine este viitorul premier, la care se gândește PSD.

Cat despre PSD, Iohannis, Moțiunea de Cenzura si rolul pe care il are revenirea lui Dancu in politica mare, apoi…. am eu asa un Sentiment ca Vasile Dancu va fi propunerea PSD pentru functia de premier ! :))) Ps. Doar Dancu este “un specialist cunoscut de toata lumea”. Avem deci Premier. Alegeri locale vom mai avea ????! Oare????!“, scrie Denise Rifai pe Facebook.

Cateva COMPLETARI. Caci e ora Pranzului. 1. Eu nu am zis ca Dancu va fi Premier ci ca se doreste a fi propunerea PSD; Ciolacu are oricum doar 2 optiuni: sa se autopropuna sau sa l propuna pe Dancu; 2. Presedintele Iohannis, sigur, va juca! Poate merge cu Orban in continuare sau poate incerca un premier nou, de exemplu Alina Gorghiu. Ce e realmente interesant este ca astazi se intra in sedinta de guvern cu peste 50 de acte normative; ca si cum Orban ar sti ceva si vrea sa se asigure ca ii trec toate proiectele.

Nu mai zic ca maine e sedinta mare la PNL si e scandal mare de tot din cauza candidaturilor pentru primariile din capitala. Traim zile foaaarte fierbinti, dpdv politic!m Vin vremuri interesante!”, a mai scris Denise Rifai.

Cine este Vasile Dâncu? ”Este presedintele Institutului Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), directorul revistei „Sinteza”, profesor asociat la Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul” a SRI, face parte din Colegiul editorial al Revistei romane de studii de intelligence a SRI, este profesor la Facultatea de Sociologie a Universitatii din Bucuresti, precum si profesor la Facultatea de Sociologie din cadrul Universitatii Babes-Bolyai Cluj-Napoca. A fost director al Revistei de Cultura „Tribuna” si editor sef al publicatiei Transylvanian Review.” scria Hotnews în 2015.

Comments

comments

loading...

Leave a Response