Premierul Viorica Dancila va trimite la Cotroceni, aceleasi propuneri de ministri pentru Dezvoltare si Transporturi, atasand documentatiei si cazierele judiciare ale Olgutei Vasilescu si Mircea Draghici, a declarat secretarul general al Guvernului, Toni Grebla. Este pentru a treia oara in care aceleasi propuneri ajung la Iohannis. Președintele face orice și găsește orice chichiță încât să nu facă numirile. În acest context putem spune că Werner Klaus Iohannis devine tot mai penibil pe zi ce trece.
„Coalitia PSD-ALDE isi mentine propunerile. Vom trimite documentatia, impreuna cazierele pe care presedintele le solicita. Este evident ca presedintele face un joc al nervilor si ne asteptam sa respinga din nou. Asteptam sa vedem totusi ce reactie va avea, iar daca acest conflict continua, vom sesiza Curtea Constitutionala”, a declarat Toni Grebla pentru HotNews .
Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, premierului Viorica Dancila o scrisoare jenanta in care explica de ce a refuzat numirile, precizand ca documentatia care insoteste propunerile de numire a Olgutei Vasilescu si Mircea Draghici la Dezvoltare si Transporturi este incompleta.
Seful statului sustine ca documentatia e incompleta, certificatul de cazier judiciar fiind singurul document care atesta situatia judiciara a unei persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *