Actualitate

Rareș Bogdan, IPOCRIZIE la nivel inalt. Cat de josnic

Pe cand era Guvernul PSD Rares Bogdan reactiona la orice numire i se parea controversata critic si agresiv insa se pare ca situatia acum s-a schimbat, Fosta trompeta jurnalistica scuza toate gafele facute de partidul care l-a adoptat. Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a reacționat la numirile controversate, la vârf, făcute de partid, prin reprezentanții săi.

loading...

”Domnul Gog are studii economice și un master în economie, acum ce o fi făcut dânsul înainte… vă promit că mă interesez, dacă a fost chelner. Și eu am fost ajutor de DJ la Terasa Tineretului din Costinești, am lucrat și la pizzeria de la Azur din Costinești și la Vox Maris am cărat pahare noaptea…” a spus Rareș Bogdan, la Digi24.

loading...

”Dacă la un moment dat un om a avut și o altă meserie, nu trebuie pus la zid” a adăugat europarlamentarul, care a precizat că nu știe mai multe despre persoana în cauză, dar se va interesa.

Valentin Gog a fost numit manager interimar al Spitalului Orășenesc Câmpeni. El scrie pe Facebook că a făcut ”școala vieții” și anterior ar fi fost șef de sală la un restaurant, unde se organizau evenimente festive.

Comments

comments

loading...

Leave a Response