Pe acorduri de acordeon și țambal, Cozmin Gușă și-a început emisiunea, în premieră în calitate de moderator la Realitatea TV. În același timp, el a fost lăudat de invitați și a dat primul semnal că Rareș Bogdan ar putea să devină istorie pentru Realitatea TV. Concret, ”batistuță” pierde ziua de joi deoarece Gușă vrea să facă și atunci emisiune.
„Este Dan Andronic de la Evenimentul Zilei, patronul și directorul general al ziarului Evenimentul Zilei. Dan Andronic a fost unul dintre cei mai incomozi jurnaliști din echipa lui Ion Cristoiu, alături de care a rămas și care este un editorialist foarte important. Același Dan Andronic este performerul anului trecut din punctul meu de vedere la nivel de mass media: EVZ, Capital au marcat la nivel de public și audiență,” a spus Cozmin Gușă la începutul emisiunii.
Imediat a venit și replica lui Dan Andronic: „Oricum, până acum ești mai bun decât Rareș Bogdan !”.
„E o provocare,” a răspuns Gușă precizând că urmează să aibă emisiune de cele mai multe ori și în ziua de joi.
Dan Andronic, l-a întrebat: „Asta ce înseamnă, că Rareş nu va mai avea emisiune joi?”
Guşă a livrat un răspuns năucitor: „Rareş va avea emisiune joi… din când în când, atunci când n-o fac eu!
Între Rareș Bogdan și Cozmin Gușă sunt probleme mari. Cu siguranță vă aduceți aminte episodul în care pentru câteva zile Batistuță nu a mai intrat pe post. Opiniile acestora sunt total diferite. În timp ce Rareș Bogdan apără DNA, SRI și nu vorbește de abuzurile procurorilor, Gușă este de cealaltă parte, cel puțin în ultima perioadă.

1 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *