Jurnalistul Rareș Bogdan a făcut, luni seara, acuzații incendiare legate de „cumpărarea tăcerii” în Parlament, în favoarea lui Liviu Dragnea.
Rareș Bogdan spune că tripleta Nicolicea-Nicolae-Iordache vine cu noi pensii speciale pentru funcționarii din Parlament, astfel încât să obțină o asigurare că aceștia vor fi loviți de amnezie când vor fi întrebați de procurori cu privire la „măcelărirea legilor justiției, măcelărirea codului penal si de procedură penală”.
Cei care contribuie la dinamitarea statului de drept „trebuie răsplătiți” de Liviu Dragnea și clica sa. Este o formă de cumpărare a tăcerii, spune Rareș Bogdan aflat probabil sub un delir galopant.
„Cu ce începe PSD sesiunea parlamentară? Cu o lege pe care tripleta Nicolicea-Nicolae-Iordache a trimis-o în comisii și prevede creșterea pensiilor speciale pentru parlamentari. Când țara geme de foame, copii merg cu pantofii peticiți, tu dai pensii speciale a treia oară în această legislatură. Le promiți celor mulți că le faci viața mai bună și dai pensii speciale tot parlamentarilor. După ce au dat legea care crește pensiile speciale ale parlamentarilor, cei trei derbedei ai democrației vor să crească și pensiile speciale ale funcționarilor parlamentari.
Cine sunt acești funcționari, cumva oamenii care stau până în creierii nopții și scriu la dictare măcelărirea legilor justiției, măcelărirea codului penal si de procedură penală, sesizări la CCR astfel încât să-și scape șeful de închisoare? Este o formă de cumpărare a tăcerii? Este o poliță, o asigurare că vor fi loviți de amnezie când vor fi întrebați de vreun procuror? Știți ce prevede legea? Că actualizarea pensiei de serviciu nu se face cu rata inflației, ci raportat la salariul de bază. Adică milioane de români au pensie în funcție de contribuție, dar cei care contribuie la dinamitarea statului de drept nu sunt niște nătărăi, ca restul lumii, ci trebuie răsplătiți”, a declarat Rareș Bogdan în startul emisiunii „Jocuri de Putere”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *