Radu Herjeu, comentariu EXCELENT legat de IPOCRIZIA lui Iohannis


Radu Herjeu a avut o reacție spumoasă după declarația lui Klaus Iohannis potrivit căreia ”nu este momentul răfuielilor politice„.

loading...

”Nu este momentul răfuielilor politice! A încerca să câștigi capital politic în aceste clipe denotă un cinism înfiorător și o lipsă de responsabilitate de neimaginat. Gravitatea situației cu care ne confruntăm este fără precedent și tocmai de aceea trebuie să ne unim forțele pentru a izbândi împreună în această luptă de durată și de uzură.”, a spus Klaus Iohannis, într-o declarație de presă, la Cotroceni. Ce scrie Radu Herjeu.

loading...

”Dacă tot le-a cerut locatarul de la Cotroceni să nu politizeze criza, s-a găsit chiriașul lui de la Palatul Victoria să acuze guvernul precedent că nu a făcut niște stocuri, just in case! Îmi și imaginez cum ar fi titrat propaganda prin ong-urile arondate, influencerii de pe statele de plată și ”jurnaliștii” de investigații: ”Sub pretextul creării de stocuri, PSD fură și cu stânga și cu dreapta, cumpărând aiurea măști și teste pentru diagnosticarea infectaților cu un virus care nu există.

Noi nu avem autostrăzi și ăstora le arde de mănuși de unică folosință! Penalii!” Să ne înțelegem, de vină pentru halul în care e sistemul de sănătate sunt toate guvernele postdecembriste. Dar, dacă putea să cumpere PSD-ul până în octombrie, putea cumpăra și PNL-ul în noiembrie și, mai ales, în decembrie și ianuarie, când se știa de epidemia din China! Dar, cum spunea Iohannis, nu e vremea de răfuieli politice! Păcat că a uitat să-i spună și lui Orban”, a scris Radu Herjeu.

”Vă dați seama ce e de capul nostru, ca societate, dacă liderii iau decizii în funcție de ce spun unii sau alții pe Facebook.? Dacă sâmbătă se anunțau pentru luni ”recomandări”, după reacțiile de pe aici ”bă, sunteți proști, ce recomandări, vă credeți la lecții de igienă orală?”, marți, locatarul de la Cotroceni decretează că, de miercuri, ”recomandările devin obligații”, cu o morgă de zici că a descoperit apa caldă!”, a mai scris Herjeu.

loading...

Like it? Share with your friends!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *