Președintele Klaus Iohannis a luat decizia de a nu-i invita la parada de 1 Decembrie pe liderii politici care au probleme penale. Decizia lui Iohannis îi afectează în principal pe liderii PSD Liviu Dragnea și Victor Ponta, dar și pe Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului.
Cei de la PSD nu stau cu mâna în sân și îi pregătesc o lovitură de imagine lui Klaus Iohannis.
Dupa ce seful statului a uimit o tara intreaga acaparand  hraparet manifestarea  de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf, Gabriela Firea isi facuse ambitia de a merge totusi la defilare fie si neinvitata, pentru a sta pe trotuar, in mijlocul „poporului”. Insa riscul de a se transforma totul intr-o imensa tiganie, mai ales ca deja se vorbea de grupuri de sustinatori aduse de PSD din teritoriu pentru a-l huidui pe Iohannis a disparut dupa ce niste „minti mai luminate” din PSD si ALDE au hotarat ca sa–i aplice o lovitura naprasnica presedintelui, tocmai de acolo de unde se astepta mai putin.
Astfel ca, in timp ce Iohannis isi va silabisi discursul de la tribuna inconjurat doar de liderii liberali si aplaudat frenetic de catre Alina Gorghiu, liderii PSD si ALDE se vor afisa la Alba Iulia”, arată ziarul National.
De asemenea, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, va merge la Alba Iulia de 1 Decembrie, acolo unde vor fi prezenți toți liderii ALDE.
„Mai mult, eventuala prezenta a liderului Senatului, cel de-al doilea om in stat, in „orasul Unirii” nu va face decat sa mareasca si mai mult „falia” pe care presedintele tarii a creat-o. Probabil fara sa vrea, dintr-un simplu capriciu provincial, dar care il va costa mai mult decat se astepta. Chiar daca nici macar „neamtul” nu se asteapta la un al doilea mandat la Cotroceni. In schimb, surprinde maturitatea politica afisata de catre PSD si ALDE care, iata, in premiera, au reusit sa intoarca in propriul interes o lovitura urata primita din partea rivalilor politici”
http://www.stiripesurse.ro/psd-i-alde-lovitura-naprasnica-pentru-pre-edinte-klaus-iohannis-a-picat-in-capcana_1166358.html
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *