PSD îl critică din nou pe Klaus Iohannis, printr-o postare pe rețelele de socializare. Dacă ieri reprezentanții PSD susțineanu că președintele nu va comenta proiectul de buget intrucat se afla la munte, astazi, pe pagina de Facebook a partidului este postat un sondaj ironic la adresa șefului statului.
Titlul este „5 year challange 2014-2019”, iar prima intrebare este „Ce a facut PSD la conducerea României?”, 97% dintre presupusele răspunsuri fiind „A mărit pensiile și salariile”, iar 3% „Nu știu”. A doua intrebare este „Ce a făcut Iohannis la conducerea României”, iar răspunsurile sunt „A dat declarații” – 3% si „Nu știu” – 97%.
Tabelul ironic este insotit de mesajul „No comment”. Dar președintele face multe. Preşedintele Klaus Iohannis s-a aflat, sâmbătă, la schi în judeţul Vâlcea, pe domeniul schiabil Transalpina, la Voineasa. Turiştii au făcut fotografii cu şeful statului, acestea fiind, ulterior, postate pe Facebook.
Preşedintele Klaus Iohannis a făcut fotografii cu turiştii care au fost, sâmbătă, la schi, la Voineasa.
Iohannis a fost îmbrăcat în costumul de schi negru cu portocaliu cu care a mai fost surprins în timpul practicării sporturilor de iarnă. În imaginile în care apare alături de turişti, preşedintele poartă ochelari şi cască de protecţie şi este zâmbitor.
Klaus Iohannis este amator de drumeţii la munte şi schi, ultima dată când şeful statului a fost la munte fiind pe 19 ianuarie, în Munţii Şureanu. Şi atunci turiştii au făcut fotografii cu şeful statului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *