Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost scuipat şi înjurat vineri, la Drobeta Turnu Severin, de către un protestatar. Acesta l-a acuzat că a făcut legi pentru a elibera criminali şi violatorii. Şi Codrin Ştefănescu a fost atacat de acelaşi protestatar.
Protestatrul s-a apropiat de deputatul Nicolicea în momentul în care acesta ieşea dintr-o clădire şi l-a scuipat. „Asta pentru că le-ai dat drumul la criminali şi violatorii. Eşti un escroc, ne furi banii”, a spus protestatarul.
Bărbatul a continuat, preț de câteva minute, valul de jigniri la adresa lui Eugen Nicolicea. „Eşti un prost”, a fost reacţia lui Nicolicea. Protestarul a continuat valul de jigniri. Din când în când, parlamentarul îi mai dădea câte o replică.
„Vezi-ți de treaba ta! Mă deranjezi! Ești un prost! Hai dispari!”, a spus Eugen Nicolicea în timp ce era filmat de protestatarul respectiv.
Apoi, bărbatul i-a scuipat, din nou, în față. A fost momentul în care Eugen Nicolicea a spus: „Hai cu mine la Poliție!”. Replica bărbatului care filma a fost: „Nu vreau!”.
Scenele au avut loc în Mehedinți.
Acelaşi protestatar a avut un schimb de replici şi cu Codrin Ştefănescu, secretarul general al PSD.
„Măi, cap de sculă, ce sarcini ţi-a tratat condamnatul Dragnea?”, i-a strigat protestatarul. Replica lui Codrin Ştefănescu: „Du-te dracu de prost ce eşti”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *