Mircea Badea a avut o confruntare dură cu motociclistul Tedi, sâmbătă, într-un mall din Capitală. Prezentatorul a intrat din nou în ring, dornic să-și ia revanșa în fața motociclistului, însă cel din urmă l-a făcut knock-out pe Badea cu doar două lovituri.
Lovitura a fost destul de gravă, Mircea Badea a stat la pământ câteva zeci de secunde, fiind nevoie de intervenția medicilor. După bătaia încasată, imaginea de mai jos a devenit virală pe rețelele de socializare, fața jurnalistului, cu ochii închiși și gura deschisă, ca și cum ar fi fără suflare, apare pe bancnota de 1 leu.
A anunțat că se simte bine
Mircea Badea a postat pe Facebook un mesaj prin care anunța că se simte bine. „Să spui despre ăsta că e motociclist, când vezi cu ce se ocupă și ce carte de vizită are, e ca și cum ai spune că un fotbalist de la Steaua este automobilist pentru că șofează un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost și nu voi fi niciodată. Altfel, totul ok. Ne vedem mâine la emisiune, de la 21:00 la 24:00”, a scris Mirea Badea pe pagina lui de Facebook, potrivit cancan.ro.
Totodată, el le-a răspuns și celor care au spus că el „a fost leșinat minute bune”. „Să spui cum am fost leșinat minute bune este un fake news (știre falsă): nu te lasă doctorul să te ridici până nu ți se fac teste. N-am făcut deloc caz de meciul acesta înainte, n-o să fac nici după”, a scris Mirea Badea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *