Politica

Ponta: Prostii cred ca noi trăim cu grija lor. Doamna Firea …

Victor Ponta a declarat, marti, intrebat despre acuzatiile aduse de Gabriela Firea, ca ”in general, prostii cred ca noi traim cu grija lor”. Ulterior, a precizat ca „doamna Firea nu e…, e o persoana inteligenta si nu stiu de ce are impresia ca noi toti ne raportam, ne traim viata cu ce face ea”.

loading...

Intrebat daca alianta cu Pro Romania cu partidul lui Robert Negoita are ca scop sa-i puna „piedica” Gabrielei Firea, asa cum sustine aceasta, Ponta a replicat spunand ca „prostii cred ca noi traim cu grija lor”.

loading...

”In general, prostii cred ca noi traim cu grija lor. Doamna Firea nu e…, e o persoana inteligenta si nu stiu de ce are impresia ca noi toti ne raportam, ne traim viata cu ce face ea. Nu, m-am gandit la un singur lucru, la faptul ca vreau ca Pro Romania sa aiba o voce uzita in Bucuresti”, a declarat Ponta la Digi24.

Ponta a precizat ca s-a intalnit saptamana trecuta cu Gabriela Firea, Marcel Ciolacu si Paul Stanescu si le-a spus ca Pro Romania va avea propriul candidat la primarie. ”Nu inteleg de unde uimirea lor acum”, a subliniat el.

Gabriela Firea a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca Ponta si Negoita „vor plange” dupa alegeri pentru ca au refuzat sa o sustina la Primaria Capitalei. „Nu doar pe mine m-a abandonat, ci pe toti cei care ne-au votat”, a sustinut Firea.

„In afara de dezamagire nu am alt cuvant sa descriu sentimentul pe care il am. Ar fi fost o dovada de respect pentru cetateni sa avem o alianta de centru-stanga. Cetatenii asteptau o astfel de alianta. Din pacate, ei au ales o cale gresita, alianta raului, alianta distrugerii, pentru ca prin tot ce au facut, fac si au zis si zic nu determina altceva decat un sprijin pentru candidatul PNL. Daca asta inseamna sa fii om de stanga, de centru-stanga, atasat valorilor social-democratiei sa sprijini candidatul din partea PNL cred ca este o mare eroare si viitorul politic la va demonstra acest lucru”, a spus Gabriela Firea.

„Eu nu fug neaparat dupa coalitii, dupa intelegeri, dupa aliante cu anumiti politicieni. Imi doresc foarte mult o alianta cu oamenii. E in firea lucrurilor sa ne aliem cu oamenii. Nu plang dupa alianta cu Victor Ponta, in schimb, ei vor plange, ca s-au indepartat de cei care i-ar fi fost la o adica alaturi in cazul unei eventuale candidaturi la prezidentiale pe care a anuntat-o”, a mai spus primarul general al Capitalei.

„Cred ca din acest moment pactul cu cei care gandesc social-democrat in Romania s-a incheiat definitiv pentru domnul Ponta si acesta nu va mai primi nici simpatie, nici voturi, nici apreciere din partea celor pe care i-a tradat. Pentru ca nu doar pe mine m-a abandonat, ci pe toti cei care ne-au votat”, a completat presedintele PSD Bucuresti.

Comments

comments

loading...

Leave a Response