Senatorul PNL Daniel Fenechiu este prima voce liberală care atacă la scenă deschisă noua alianţă dintre USR şi PLUS. De menţionat că Fenechiu, alături de colegii săi Alina Gorghiu şi Ioan Cupşa, a fost acuzat de blat cu PSD de către jurnalista Ioana Ene Dogioiu, potrivit ziaristii.com.
„Adevar grăiește Alice Drăghici: ‘eu nu înțeleg de ce Daniel Fenechiu nu e în PSD? E prieten cu noi’. Așa e! A fost și la ziua lui Tăriceanu, a calificat drept o aberație cererea lui Kovesi la CEDO, cerere de-abia admisă în principiu la Strasbourg. E din filmul lor.
Am auzit că șeful senatorilor liberali, Florin Cîțu, și-a angajat doi avocați că să deslușească blaturile cu PSD ale senatorilor din comisia juridică, Fenechiu, Gorghiu, Cupsa”, a scris Ioana Ene Dogioiu pe Facebook.
Daniel Fenechiu a publicat azi pe Facebook un atac la alianţa „2020 USR-PLUS”. Postarea începe cu o cacofonie oribilă şi nu este scrisă în limba română corectă (nu foloseşte diacriticile)
”DRAGA PNL, NOI NU PREA VOM MAI AVEA NEVOIE DE TINE” , CRED EI, IGNORAND VORBA VECHE ROMANEASCĂ, CEA CU CAII SI CAINII….
Ciolos: “S-a nascut principala forta de opozitie: Alianta 2020 USR+PLUS. Proiectul nostru e Romania. Acum ai cu cine!”,
Barna: “nu este de actualitate o alianta cu PNL”.
Eu cred ca e bine sa intelegem din timp…Nu de alta, dar neavand iluzii, nu vom avea nici deziluzii….
Eu unul, raman fidel PNL..Partid care l-a facut pe Ciolos ministru in 2008, comisar european in 2009 si i-a sustinut guvernul- din care au facut parte si Barna, si Ghinea, si Paslaru, si Tudorache…Cinci din primii 6 candidati ai USR-PLUS au fost ministrii In 2015-2016, intr-un guvern sustinut de PNL…Astazi, sunt “principala forta de opozitie”…Iar PNL e nashpa…
E bine ca n-a fost nashpa cand i-a sustinut..S-au cand l-a facut pe “omul nou si providential”, Dacian Ciolos, ministru sau comisar european…
PS. Nu pledez pentru un razboi politic cu USR-PLUS, dusmanul- si al nostru, si al lor, fiind coalitia PSD-ALDE,insa cred ca e bine ca noi sa ne uitam mai putin in ograda lor si mai mult intra noastra…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *