Politica

PNL dă bani pentru MĂȘTI unei firme de BĂUTURI ALCOOLICE

Nu doar prostia descrie conducerea României ci și ticăloșia. O combinație fatală din cauza căreia mulți români vor avea de suferit. Lăsând la o parte bâlbele in decizii ale guvernantilor, alte lucruri crâncene se pot observa in aceasta perioadă.

loading...

InPolitics.ro arată că Guvernul Orban a încheiat un contract fără licitație pentru livrarea a aproape două milioane de măști de protecție cu o firmă obscură, avînd sediul într-o cameră de pe str.Învățătorului, din satul Uzunu, comuna Călugăreni, Giurgiu, contract în valoare totală de peste 56 de milioane de lei, adică peste 12 milioane de euro.

loading...

Firma Romwine & Coffee SRL este specializată, conform datelor de pe net, în ”Comert cu amanuntul al produselor alimentare, bauturilor si produselor din tutun efectuat prin standuri, chioscuri si piete”, și a fost înființată anul trecut. Cum ajunge o firmă care vinde băutură și țigări prin piețe să livreze materiale medicale de milioane de euro reprezintă unul dintre miracolele crizei, am putea spune, potrivit inpolitics.ro.

Interesant este si faptul ca nimeni nu se sesizează. Unde sunt acum organizațiile civice care strigau cu spume la gura ”Jos CIUMA ROȘIE” și cum apară banul public? Din partea Opozitiei chiar nu mai trebuie sa asteptam nimic. Marcel Ciolacu pare ca e ramas in hibernare fiind preocupat e cu totul alte lucruri. In momentul de fata se poate spune ca pentru firmele agreate de PNL, coronavirus este o afacere buna.

Comments

comments

loading...

Leave a Response