Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, organizează de ziua lui (24 ianuarie) o întâlnire virtuală cu ”cei care încă mai cred în Destinul acestei țări, împreună cu toți cei care vor să mergem împreună pe drumul OAMENILOR LIBERI.”
”Vă aștept pe această pagină, de la ora 10.00. În prima parte, voi vorbi în detaliu despre drumul pe care îl propun pentru țara noastră. În cea de a doua parte, voi răspunde la cât mai multe întrebări. Așa că vă invit să mi le adresați în continuare aici (deja am strâns multe întrebări). Este interviul pe care mi-l veți lua chiar dumneavoastră.
…Eu nu am de gând să măsor procente cu rigla. Am de gând, în schimb, să pornesc alături de dumneavoastră ceva ce nu a mai fost până acum în România – un drum al oamenilor, o încercare de a reda România românilor, de a le oferi înapoi oamenilor lumea, de a reașeza ființa omenească în centrul oricărei preocupări. Nu mă interesează absolut deloc analizele savante și „șansele” pe care tot felul de experți le dau unei astfel de inițiative.
Mă interesează doar să mergem împreună, dincolo de dincolo, până când vom reuși să redescoperim esențele tari care ne unesc, în pofida tuturor încercărilor de a ne dezbina. Vă mulțumesc pentru toată seva VIE pe care mi-o oferiți prin toate mesajele pe care mi le transmiteți! Fie să FIM!”, a scris domnul Pleșoianu pe pagina de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *