Radu Călin Cristea, membru CNA, este persoana care a propus sanctionarea Realitatea TV si care acum are de suportat consecintele pentru ca a fost corect. Oreste Teodorescu i s-a adresat acestuia cu apelative ca la usa cortului.
”Radu Călin Cristea, ești un bou patentat, ticălos și extrem de prost! Il acuzai in ședința publica pe Rares Bogdan ca incita la violenta citând din securistul dat afara pentru fapte grave de coruptie, Daniel Dragomir, atribuind absolut abracadabrant dejecțiile trădătorului, moderatorului Jocuri de putere! Hai ca te ajut eu sa nu mori dobitoc! Iată ce scria pe pagina lui de Facebook pe 11 August 2018, Grăsuțul cu Moscova in suflet:
“Vor nesupunere civica? Le dam supunere civica. Vor violente? Le vom raspunde. Vor sa arunce tara in aer pe modelul Ucraina? Suntem pregatiti sa le raspundem, suntem antrenati sa le raspundem pe masura.Fac apel la toti ofiterii patrioti din serviciile de informatii, Ministerul Apararii, Ministerul de Interne, fac apel si la rezervisti, fiti pregatiti. In situatia in care lucrurile vor degenera, ne vom organiza. Fiecare dintre voi stie ce are de facut. Actiunile noastre trebuie coordonate la momentul oportun cu fortele armate. Trupele de jandarmi trebuie sprijinite cu toate fortele”, a scris Oreste Teodorescu pe pagina de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *