Politica

Orban, palmă DUREROASĂ pentru români. Aveți ce ați votat!

Update. Florin Cîțu a anunțat ca s-ar putea amana ratele cu aproape 6 luni. Este limpede ca in Guvern nu exista comunicare. Stirea initiala. Românii cu credite urmează să trăiească o dramă. Premierul Ludovic Orban nu are de gând să facă nici cel mai mic gest in perioada asta de ciza ca romanii care s-au imprumutat la bănci sa aiba o situatie mai usoara. De unde vor scoate banii de rata cand nu muncesc? Dumnezeu stie dar Ludovic  Orban stie ca bancile sunt mult mai importante.

loading...

El a făcut declaraţii la Palatul Victoria, în contextul noilor măsuri anunţate de preşedintele Klaus Iohannis pentru a limita răspândirea coronavirusului în România. Noile restricţii vor intra în vigoare de miercuri, a anunţat şeful statului.

loading...

Premierul a răspuns unei întrebări venite la sfârşitul conferinţei de presă, privind un subiect sensibil pentru români, şi anume ratele bancare şi posibila amânare a acestora. Întrebare: Amânarea ratelor va fi pentru 3 luni sau 9 luni? Premierul si-a impachetat frumos raspunsul din care este lesne de inteles ca ramane partenerul bancilor, nu partenerul românilor.

”De sănătatea sistemului bancar depinde economia României. Noi trebuie să susținem companiile și cetățenii cu probleme, să aibă posibilitatea să amâne plata unor rate. Suntem gata să ne asumăm inclusiv plata unei părți din dobânzi. Dar nu poți forța sistemul bancar să renunțe la venituri fără care nu poate funcționa normal. Trebuie un echilibru care să nu pună băncile în situație de lipsă de lichidități. Echilibrul trebuie căutat prin dialog, colaborare, gândirea soluțiilor”, a spus Ludovic Orban. În multe state europene, masura de a amana ratele a fost deja luata.

Comments

comments

loading...

3 Comments

  1. Imbecilul asta a vorbit zeci de minute fara sa spuna nimic concret, nu a raspuns sau nu a stiut sa raspunda la intrebari si, ce este mai crunt, habar nu are de realitatile din Romania…
    Misiunea lui si a „guwernerului meu” OrbaniSS este sa imbogateasca bancile si multinationalele.
    Romanii nu prea conteaza pentru ei…

  2. Adevărat! Avem un măscărici. La Palatul Victoria venit de pe alta planetar!
    Omul asta chiar NU intelege situatia critica in care se afla sute de mii de romani care vor avea probleme mari in următoarele luni.!!!!
    Speram ca după aceasta criza , oamenii sa înțeleagă ca avem nevoie de-un guvern responsabil, care sa vina cu programe realiste pentru relansarea economiei.!!!!

Leave a Response