Actualitate

Orban, GAFĂ URIAȘĂ. Tot internetul râde de el

Degeaba radeau liberalii de Viorica Dancila cand ei au in curtea lor o prapastie mult mai mare. Premierul Ludovic Orban a comis o gafă, în timp ce enumera prioritățile Guvernului în lupta cu noul coronavirus. Orban a spus că obiectivul Exectivului este să crească riscul de infectare a cadrelor medicale și a pacienților.

loading...

”De asemenea, am discutat măsuri pentru a crește riscul de infectare în spitale a cadrelor medicale și a pacienților.”, a spus Ludovic Orban. Pe retelele de socializare, românii s-au amuzat teribil de gafa celui care ocupă din greseala a doua functie in stat.

Comments

loading...

comments

loading...

10 Comments

 1. Da ! Asa ne trebuie daca alegem conducatori de etni altele decit romana. Noroc pentru noi,ca nu observam si intelegem ce trebuie inteles. Eu,de ex.am inteles ce a vrut sa spuna,nu ceea ce a spus !!

   1. Dumneata da,ai înțeles dar vorbele tâmpite ale unui ,,premier” se aud și la radio /tv de majoritatea celor care nu au internet!
    Nu este posibil sa se comporte că un bufon!

   2. Ai dreptate,eu-ungur, dar ma-m nascut an ROMANIA,ma gandesc cum romaniiiiii tot din ROMANIA sa dee putere unui „HUN,adica ORBAN ungur si unui NEAMT pe nume WERNER nazist???

 2. Da ! Asa ne trebuie daca alegem conducatori de etni altele decit romana. Noroc pentru noi,ca nu observam si intelegem ce trebuie inteles. Eu,de ex.am inteles ce a vrut sa spuna,nu ceea ce a spus !!
  Mai rau Citu,vorbeste atit de ”marunt”,ca oricit ma straduiesc nu-l inteleg (desi sunt om cu studii),dar sa mai si judec ce spune. Propun sa puna pe cineva sa-i citeasca rar prezentarile !! Avem ce am ales !! Vai de el,”guvernul meu”, Halal !!!

  1. Era ceva de înțeles de la măscăriciul ăsta? Nu am înțeles decât ce a afirmat. Nu este de datoria mea să-l citesc printre rânduri pe gâgă ăsta tont.

  2. Stimate domn, aici nu este vorba de etnie. Sunt etnici de alte naționalități care, vorbesc o română cu mult mai bine și corect gramatical, față de românii neaoşi.
   Aici este vorba de omul Orban, dar ce să te aștepți de la o om, care este foarte bun prieten cu paharul. Nu l-ați văzut, cum bate câmpii o oră și nu spune nimic concret ?

 3. E usor sa stai pe margine in asemenea dificila situatie, apoi sa arunci cu piatra! Dar.. asta e majoritatea societatii in care traim, se pare ca pe unii nimic nu-i va educa, din pacate.

Leave a Response