Lia Olguţa Vasilescu a vorbit, miercuri seară, la TVR 1, despre locuința pe care a cumpărat-o alături de Claudiu Manda și despre care au apărut numeroase informații într-o parte a presei.
„Nu e toată casa noastră, e doar o parte. Mai este un proprietar și un litigiu pe o parte din casă. A fost scoasă la vânzare în urmă cu doi ani și jumătate cred. Ar fi costat mai mult dacă nu ar fi avut această parte juridică. Nu arată așa interiorul (n.r. cu referire la pozele care au apărut cu interiorul casei). (…) Am cumpărat-o în urmă cu o lună. Demisolul e în litigiu. Am cumpărat parterul și mansarda. E un proprietar și alte persoane. Nu e cu cristale Swarovski, nu are robineți de aur”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, miercuri seară, la TVR 1, în cadrul emisiunii „România9″, moderată de Ionuț Cristache, potrivit dcnews.ro.
„Sunt trei dormitoare, o bucătărie, un living și o cameră de luat masa”, a spus Olguța Vasilescu, adăugând totodată: „Nu am fi ajuns în situația de a împrumuta bani dacă nu aveam conturile blocate de DNA de trei ani”.
De asemenea, a fost întrebată și despre nunta cu Claudiu Manda. „Încă nu am făcut lista de invitați. În februarie, facem cununia civilă. La sfârșitul lunii martie, este nunta. Va fi în Craiova”, a spus Olguța Vasilescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *