Numirea LCK la conducerea parchetului european va demonstra că DNA-ul românesc și LCK au fost experimente de succes, care au arătat cum se poate controla politica, în ciuda legii și a Constituției, prin bâta procurorilor anticorupție, potrivit jurnalistului Gabriel Klimowicz.
„De ce cred că va fi Koveși procuror general al UE? Pentru că o recomandă CV-ul. Nu e prima oară când spun asta. De fapt, ea a fost aleasă mai demult, iar acum, la nivel european, se desfășoară doar un joc de glezne procedural pentru prostirea proștilor.
Ce are atât de prețios LCK în CV? Un palmares fabulos de politicieni, oameni de afaceri și demnitari antisoroșiști, scoși din circuitul public și câteodată din propria viață, FĂRĂ SĂ FI FOST VINOVAȚI. Un procuror cu o atât de mare ignoranță și nepăsare în ceea ce privește legea și atât de lipsit de scrupule în a atinge țintele trasate de stăpânii săi, e greu de găsit. Cei doi contracandidați pentru șefia DNA-ului european sunt niște glume din acest punct de vedere și puși acolo doar ca să pară că a fost o competiție.
Numirea LCK la conducerea parchetului european va demonstra că DNA-ul românesc și LCK au fost experimente de succes, care au arătat cum se poate controla politica, în ciuda legii și a Constituției, prin bâta procurorilor anticorupție. Experimentul a reușit, așa că acum va fi extins la nivel european. Înființarea DNA european arată că porcăria și corupția din justiția română va fi transferată la nivelul Uniunii Europene care este controlată în mare măsură de Soroș.
De data acesta, prin arestarea de către organismul european condus de LCK a unor politicieni de vârf din România, Polonia, Ungaria (țările din est în special), de preferință nevinovați, nu va duce la distrugerea câtorva destine umane, ci la distrugerea destinelor unor țări și la subjugarea acestora. Uniunea Europeană va deveni (cu contribuția substanțială a DNA-ului European) pe de o parte Germania și Franța, Europa Occidentală în general (fără Italia probabil) și pe de altă parte celelalte țări, de rang doi, cu statut de colonii. Asta înseamnă UE cu două viteze. Singura scăpare a României din acest scenariu care se pregătește este Donald Trump”, a explicat acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *