Actualitate

Nistorescu: Rareș Bogdan, acest cap de muscă bîzîind în …

Orban a anunțat alertă maximă și amenzi nemiloase, Rareș Bogdan a cîrpit un articuluș pe măsura căpșorului său și a scris un articol de pomină, potrivit lui Cornel Nistorescu. Jurnalistul adauga: ”după ce guvernul liberal a cumpărat toată presa din România, că nimeni nu mai zice nici pîs despre Iohannis și guvernul Orban, despre PNL și despre SRI, s-au întors cu ciomagul pe „ciuma roșie”. Independența presei a fost cumpărată, ca la piață, cu cele 200 de milioane de lei și cetățeanul nu mai vede nici o scamă pe gîndirea președintelui și a premierului. Cu o pomană de 200 de milioane din buget, Orban și Iohannis au izbutit să o bată de departe la milioane pe Gabriela Firea, cea care promovează, la disperare, aplicațiile pentru tichetele de metrou, pentru muzica în autobuze și toacă, la greu, sume enorme pe tot felul de găselnițe scumpe.

loading...

Rareș Bogdan, acest cap de muscă bîzîind în politică, scrie:

loading...

”PSD s-a înfipt mediatic în pandemia de Covid19 cu determinarea unei căpușe care își face culcuș în ceafa unui vițel. Deoarece acest partid malefic nu știe decât să profite de nenorocire, a considerat coronavirusul o salvare politică in extremis” (Rareș Bogdan, Evenimentul zilei).

Care va să zică, PSD-ul este căpușa, iar PNL-ul este vițelul! Și PSD-ul e de vină pentru toate prostirile din guvernare, e malefic și profită de nenorocirea cu pandemia, deși contractele merg la clienții liberalilor sau la păduchii acestora. După mintea acestui personaj, coronavirusul nu-i decît o salvare politică, in extremis, a celor de la PSD! I-au dat jos ca să nu-i prindă pandemia la cîrmă, i-au făcut de băcănie și tot ei sunt de vină pentru toate împiedicările liberalilor. Logică de rățoi și obraz de gîscă!

După ce au mobilizat serviciile secrete, presa și ONG-urile (vezi focurile întreținute din Piața Victoriei) pentru debarcarea guvernului PSD, au mai orchestrat un hîc, ca să rămînă tot Ludovic Orban în funcția de premier. Și acum, PSD-ul și chinezii sunt de vină că românii se înghesuie la Nădlac și i-a lovit boala întoarcerii acasă. Iar de înghesuiala din vămi, ca și de cea din parcuri, tot PSD-ul este de vină, în ciuda faptului că celebrul chestor Buda este omul lui Vasile Blaga și a grupului de la Cluj din care tot Bibilică acesta se revendică.
Dragi români, behăie ca un țap deputatul Florin Roman la microfonul scuipat de țipete din Camera Deputaților. Numai nu strigă, Dragi români, noi suntem o catastrofă, dar PSD-ul este de vină!
Fără îndoială, la PNL, frica de COVID-19 înseamnă doar o frică de dezastru! Nu de penibil!”

Comments

comments

loading...

Leave a Response