Jurnalistul Mirel Curea il taxează dur pe fostul premier de trista amintire, Dacian Ciolos intr-un editorial din evz.ro si arata care sunt adevăratele lui scopuri. Nu par a avea legătura cu poporul roman.
„Cum, dom’le, mă gândeam, ăsta stă să cerșească bani pe facebook și funcții de vârf pe la partide, ce misiune ingrată o avea prin țară, de atârnă pe la uși, pe la Cotroceni, arde gazul pe la fel de fel de mitinguri, ca să-și facă imagine la pârliții ăia de tefeliști, cum de stă să se facă de cacao pe aici, prin țară, și nu se întoarce pe sute de mii de euro anual, înalt funcționar european, la ăia care spun că este o valoare și par a nu mai avea răbdare până se întoarce? Nu înțelegeam în ruptul capului!
Am înțeles abia în momentul în care Dacian Cioloș și-a anunțat candidatura: nici cei de la Bruxelles nu sunt interesați de el, la fel cum nici în țară nu a fost nimeni. Dacă ar fi fost, l-ar fi chemat acolo din capul locului, imediat după ce i-a murit Guvernul Meu.
Valoarea lui incomensurabilă, aprecierea de care se spunea că se bucură acolo este doar un mit cu care au fost prostiți românii și care a pocnit ca un balon de săpun. Nici cei de acolo nu-l vor, așa cum nu l-a vrut nici Nicușor Dan, nici Alina Gorghiu, nici nimeni. El în schimb ar vrea înapoi la Bruxelles.
Dar ca să ajungă iar acolo, din nou pe bani cu lopata, pentru că cei de acolo nu se arată deloc interesați să-i ofere un post, Dacian Cioloș trebuie să candideze și să fie votat. Ca să fie votat, spune că s-a decis să facă asta ca „să lupte pentru binele tuturor românilor”. Minte! O face doar pentru el! Nu vrea altceva decât ceea ce tot a cerșit prin țară: Bani și Putere!”, a scris printre altele Mirel Curea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *