Mircea Badea a fost făcut KO într-un meci demonstrativ de kick-boxing. Teodor „Tedi” Emi a fost cel care l-a pus la podea pe Mircea Badea. Deși este numit Tedi Motociclistul, acesta este sportiv de performanță cu o mare experiență, multe medalii atârnând de gâtul lui. După meciul pierdut, Mircea Badea a transmis un mesaj.
”Sa spui despre asta ca e „motociclist”, cand vezi cu ce se ocupa si carte de vizita are, e ca si cum ai spune ca un fotbalist la Steaua este autombilist pentru ca sofeaza un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost si nu voi fi niciodata. Atfel, totul ok. Ne vedem maine la emisiune de la 21.00 la 24.00.
P.S. Sa spui cum „am fost lesinat minute bune” este fake news: nu te lasa doctorul sa te ridici pana nu ti face teste. N-am facut deloc caz de meciul asta inainte, n-o sa fac nici dupa”, a scris Mircea Badea.
Mircea Badea şi „Tedi” s-au mai înfrunat şi în 2014, când tot motociclistul a ieşit învingător. Conflictul dintre cei doi a pornit în 2014, când Mircea Badea l-a jignit pe „Tedi”. Acesta, care e şi campion naţional de Muay Thai, l-a provocat pe Mircea Badea la un meci în ring. De fiecare dată, Mircea Badea a fost pus la pământ de „Tedi”, care a doua oară a părut dezamăgit că totul s-a sfârşit repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *