Mircea Badea, a fost facut KO, dupa cinci secunde, intr-un meci demonstrativ de kick-boxing. Celebrul motocilist Teodor „Tedi” Emi a fost cel care l-a pus la podea pe Mircea Badea, fiind pentru a doua oara cand cei doi se intalnesc in ring. Mircea Badea si „Tedi” s-au mai infruntat si in 2014, cand tot motociclistul a iesit invingator.
Oreste Teodorescu, fostul coleg de emisiune al lui Mircea Badea a transmis un mesaj după bătaia încasată de realizatorul Antena 3.
„Doamne ferește! Chiar nu-l mai iubeste nimeni pe băiatul asta? Alo, familia, părinții, colegii… chiar nu realizați degradarea neuronală a celui pe care pretindeți ca îl apreciați? Sa profitați de el , sa-i păpați banii și sa-l încurajați in dementa lui mi se pare absolut cinic și grotesc! Oricat de mare e distanță dintre noi acum, in calitate de fost prieten trag un semnal de alarma!
Nu va bateți joc de un om cu grave probleme la mansarda, ajutați-l! Efectiv mi-a fost o infinita mila de Singurătatea acestui baiat necopt la 45 de ani…Rusine tuturor care încurajează circul asta penibil!” este mesajul lui Oreste Teodorescu.
Reactia lui Mircea Badea, pe Facebook, dupa KO: „Sa spui despre asta ca e „motociclist”, cand vezi cu ce se ocupa si ce carte de vizita are, e ca si cum ai spune ca un fotbalist la Steaua este autombilist pentru ca sofeaza un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost si nu voi fi niciodata. Atfel, totul ok. Ne vedem maine la emisiune de la 21.00 la 24.00. P.S. Sa spui cum „am fost lesinat minute bune” este fake news: nu te lasa doctorul sa te ridici pana nu-ti face teste.” (Foto: huff.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *