Mircea Badea, 44 de ani, cunoscutul jurnalist de la Antena 3 e în centrul atenției după knock-out-ul încasat sâmbătă de la Teodor „Tedi” Emi, un motociclist cu care mai avusese disensiuni în trecut. În 2014, cei doi s-au mai luptat o dată, confruntarea având un deznodământ asemănător. Teodor Emi a câștigat și atunci, după ce l-a scos de două ori din ring pe Badea. Victor Ciutacu a vorbit despre confruntarea lui Mircea Badea cu campionul la K1 Teodor „Tedi“ Emi.
„Suntem prieteni de mulţi ani de zile. Mircea are tipul ăsta de căpoșenie a lui şi e sportiv în general. Mă miră că, la 45 de ani, încă îşi păstrează condiţia fizică, un om care nu e sportiv de meserie. Omul cu care s-a bătut cu asta se ocupă, este profesionist în sportul ăla. Nu agreez acest tip de sport de cocoşare absurdă. Are curaj. Eu nu aş fi avut curaj să mă bat cu omul ăla. Am vorbit aseară un pic cu el. M-am uitat pe Facebook şi am văzut un val de ură generată la adresa lui, erau unii care mai aveau un pic şi erau supăraţi că n-a murit, asta m-a șocat. Era ok când am vorbit cu el, era la restaurant mânca. Era ca după un eveniment de genul, nu avea chef de vorbă, nici eu nu am insistat”, a declarat Victor Ciutacu la Romania TV.

Pleșoianu: Respect, Mircea Badea!

„Mircea Badea e în ring, fără pauză, de cel puțin 15 ani”, a scris, într-un mesaj pe Facebook, Liviu Pleșoianu.
„În adevăratul RING!”, a subliniat Liviu Pleșoianu, adăugând: „Acel ring în care au avut curaj să intre extrem de puțini. Pentru că în colțul opus e un Sistem sinistru, cu resurse colosale, care e dispus oricând să calce peste oameni pentru a-și urmări interesele”.

„Cine înțelege ce riscuri și-a asumat acest om mai ales în ultimii 15 ani, ce a trebuit să suporte zi de zi fără să renunțe o clipă la marea lui luptă – va spune un singur lucru: RESPECT, MIRCEA BADEA!”, a continuat Liviu Pleșoianu.
„Cât despre avariații sufletește și puținteii mintal care au impresia că sunt mari bărbați, am un singur comentariu: dacă v-ați fi confruntat voi cu amenințările și răzbunările șefilor unuia dintre cele mai finanțate servicii secrete din lume, v-ați fi refugiat din prima secundă la raionul de scutece!
Badea nu rezistă de 5 secunde. Badea rezistă de 15 ani, cel puțin! Și rezistă pe bune, fără „#”, pentru noi toți!
Respect, Mircea Badea!”, a mai scris Liviu Pleșoianu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *