DRAGI TINERI,
Voi sunteți segmentul cel mai dinamic și mai efervescent al societății. Voi, cei care sunteți prinși între două identități, între ipostaza copilului și cea a adultului, construiți prezentul perpetuu și ne învățați că ziua de mâine începe în iureșul evenimentelor de astăzi, chiar dacă anul acesta este atipic, cu aceste interdicții de a vă întâlni. Dar legea este lege și trebuie respectată pentru siguranța și sănătatea noastră, a tuturor!
Trăim timpuri critice, cărora cu greu le facem față. Între alternativa plecării în afară pentru un salariu și un anumit nivel de trai și rămânerea în țară , consider că ultima e soluția viabilă pentru a vă forma o carieră și a avea un trai decent. Aici, în țară, și nu în altă parte! Trebuie să avem încredere în devenirea țării noastre pentru că voi veți fi promotorii progresului …

Fiți încrezători că nu peste mult timp se vor produce schimbări pozitive ce vă vor permite să vă construiți un viitor pe măsura aspirațiilor. Iată de ce, guvernele, indiferent de coloratura lor politică , trebuie să asigure îndrumarea voastră spre un sistem de valori care să rezoneze cu cerințele specifice vârstei, un sistem care să vă ofere soluții pentru devenirea voastră pe parcursul întregii vieți, factorii decizionali angrenați într-un asemenea proces să vă ofere necesarul de ştiință, afectivitate și ajutor concret. Țara are resurse materiale și umane ce trebuie gestionate, administrate în beneficiul cețățenilor ei și, nu în ultimul rând, al tinerilor care reprezintă nu doar viitorul ci și prezentul României.
Vă doresc multă sănătate, avânt tineresc și elan în materializarea aspirațiilor şi scopurilor pe care vi le-ați propus!
LA MULȚI ANI !
Ion ASAFTEI, președinte ALDE Neamț
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *