Preşedintele Iohannis a fost prezent, marţi seară, la Palatul Victoria, unde a avut loc predarea mandatului de către fostul premier interimar Sorin Cîmpeanu către premierul Dacian Ciloloş. Evenimentul a avut loc la sala în care au loc, în mod obişnuit, şedinţele Guvernului, cu participarea membrilor noului Cabinet.

Premierul Dacian Cioloş i-a mulţumit, marţi seară, preşedintelui Klaus Iohannis pentru încrederea acordată atunci când l-a desemnat pentru funcţia de prim-ministru şi, totodată, i-a mulţumit premierului interimar Sorin Cîmpeanu pentru colaborare, dar şi pentru felul în care şi-a exercitat mandatul.

„Mi-aţi cerut să vin cu o echipă de independenţi, de specialişti, de oameni ambiţioşi, oameni care şi-au lăsat activităţile în care au investit mult timp şi energie, le-au lăsat deoparte pentru un timp şi au hotărât să vină şi să-şi pună competenţele într-o echipă care, sper eu, să fie în măsură să-şi ducă la bun sfârşit mandatul, misiunea pe care astăzi ne-a dat-o Parlamentul şi pe care dumneavostră aţi oficializat-o. Doresc să vă mulţumesc pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o şi să vă asigur că vom face tot ceea ce ţine de noi ca să fim cât mai deschişi şi cât mai receptivi şi să dăm ceea ce e mai bun din noi pentru a arăta celor care au avut şi au încredere în noi că lucrurile pot să meargă din bine în mai bine în România”, i-a spus Dacian Cioloş preşedintelui Iohannis, marţi seara, la Palatul Victoria, la ceremonia în care a preluat mandatul de premier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *