Actualitate

Marcel Ciolacu, replică rapidă pentru Iohannis

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, reacționează rapid la acuzațiile lansate de Iohannis. După ce președintele a acuzat PSD că a tergiversat legea carantinei, ceea ce a dus la creșterea cazurilor de COVID-19, în timp ce Guvernul ar fi acționat ireproșabil, Ciolacu îl acuză pe Iohannis de minciună. Liderul PSD prezintă date care arată că, de fapt, Guvernul este vinovat de întârziere, nu Parlamentul.

loading...

„Președintele Iohannis minte pentru Guvernul său. Degeaba! Guvernul PNL tot prost și corupt rămâne. De asta trebuie să plece! Jenant moment! Să vezi cum Puterea dă vina pe Opozitie pentru că ea, Puterea, a stat două săptămâni pentru a scrie o lege. O lege proastă, aberantă, care tranforma România în dictatura pilelor numite în funcții publice. O lege care nu respecta drepturile cetățenilor simpli, dar dădea putere de Dumnezei unor funcționari parașutați de PNL în funcții pentru care nu au nicio calitate.

loading...

Guvernul – 2 săptămâni pentru o aberație (25 iunie – 6 iulie). Parlamentul – 8 zile (9- 16 iulie) pentru a avea o lege aplicabilă, realizată împreună cu societatea civilă, cu CSM, cu medici și pacienți. Deci, cine a tras de timp ”săptămâni”, domnule Iohannis?!

Parlamentul a corectat, cât a putut în acest timp foarte scurt, mizeria trimisă de Guvern! Să invoci la nesfârșit laitmotivul PSD e cel puțin penibil, domnule președinte! Dar să și minți pentru un guvern prost și corupt, e de-a dreptul scandalos.

Tot PSD e de vină că Orban nu suflă o vorbă despre organizarea alegerilor în condiții de siguranță? Sau despre deschiderea școlilor?! Știu, da, mai e o lună și jumătate, e prea devreme pentru Orban….”, scrie Ciolacu pe Facebook.

Comments

comments

loading...

Leave a Response