Angi Serban, una dintre cele mai active protestatare, ii cere Gabrielei Firea sa stranga „jegul” pe care l-a lasat in Piata. Rezistentii bocesc ca Primaria Capitalei a depozitat zapada adunata din zona Pietei Victoriei chiar unde se strang protestatarii in fiecare seara.
„Toata mizeria de pe strazile de langa Piata Victoriei a fost depozitata in Piata Victoriei, in perimetrul unde se protesteaza. Nu ai unde sa arunci un ac! Stiu ca s-a mai practicat si in trecut asta, dar acum – acolo se desfasoara proteste. Exista oameni care merg in Piata (inca) seara de seara. Da, sunt ferm convinsa ca Firea nu stie nimic despre asta. A fost ocupata sa-si scoata fierea dupa ce i-a plesnit de necaz ca a fost exclusa.
Mesaj catre autoritati:
Venim noi cu lopetile sa facem curat dupa voi si va faceti iarasi de c*c*t ca sunteti incompetenti si ne papati banii degeaba sau scoateti masinile alea de topit zapada pe care ni le falfaiati anul trecut pe la nas, pe care ati dat (evident) un purcoi de bani si strangeti jegul ala pe care l-ati lasat in Piata?
Asta nu e curatenie, primarule de sector si primarule general, e gunoi bagat sub pres! Mizeria va reflecta caracterele si competentele”, a scris Angi Serban pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *