Dezvăluirile făcute de Viorica Dăncilă privind adopția fiului său au făcut furori la TV, unde războiul audiențelor a fost unul câștigat ușor de Antena 3 atunci când a fost vorba de competiția televiziunilor de știri.
Astfel, Antena 3 a fost lider detaşat marţi seara, în intervalul 19-23, în lupta cu restul televiziunilor de ştiri din România, având o creştere spectaculoasă mai ales pe segmentul urban, unde a reuşit 3.4 puncte de rating, potrivit capital.ro.
Locul doi a fost adjudecat de România TV, însă doar cu jumătate din audienţa reuşită de emisiunea Sinteza Zilei, prezentată de Mihai Gândea, cu doar 1.7 puncte.
Podiumul este completat de B1 TV, cu 1.1 puncte de rating, urmată de Realitatea TV şi Digi 24, cu 0.8, respectiv 0.7 puncte de rating.
La nivel naţional, podiumul a fost deschis de Antena 1, care a reuşit să fie lider de audienţă pentru a doua zi consecutiv cu emisiunea Chefi la Cuţite, cu 11.6 puncte de rating în intervalul 19.00-23.00, urmată la limită de Pro Tv, cu 10.1, în timp ce topul a fost închis de Kanal D, cu 3.1 puncte rating.
Viorica Dăncilă a mărturisit, marţi, la „Sinteza zilei”, că decizia înfierii băiatului ei a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o în viaţă.
„M-am gândit mult dacă să vorbesc despre această mizerie. Și am hotărât că trebuie să vorbesc, pentru că mâine i se poate întampla oricui acest lucru şi trebuie să existe cineva care să oprească aceste abordări.
Viorica Dăncilă a anunţat că va notifica prin avocaţi orice publicaţie care va mai trata subiectul înfierii „într-un mod atât de josnic”. Premierul a mărturisit că nu credea că se va ajunge atât de departe cu acuzaţiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *