Fiul actorului Ion Caramitru, consultantul Andrei Caramitru, s-a înscris în Uniunea Salvaţi România, el urmând să se ocupe de clarificarea şi detalierea programului de dezvoltare economică al formaţiunii condusă de Dan Barna.
Andrei Caramitru mai afirmă că va fi ajutat de zeci de experţi.
”Cred că pot ajuta mult prin experienţa mea de aproape 20 de ani în clarificarea şi detalierea programului de dezvoltare economică a USR. Nu voi fi singur – mă alătur unei echipe USR super-competente şi voi fi ajutat de zeci de experţi de cel mai înalt nivel din mediul de business cu care am lucrat în ultimii ani şi în care am mare încredere”, a conchis Andrei Caramitru.
Achiziția USR este ”uriașă” și având în vedere limbajul lui Andrei Caramitru am putea spune că se pliază perfect pe profilul USR. Prezentăm doar două postări de pe pagina acestuia de socializare.
”M-am înscris in USR . Voi lucra pe programul de guvernare.
Am făcut asta ca sa îmi respect promisiunea pe care am făcut-o public pe 10 August. Ca voi face totul ca sa scăpăm de ciuma PSD și ca – la sfârșit – ii vom pedepsi. Și vom reconstrui o țara Europeană. Fac asta pentru bunicul meu omorât in închisorile comuniste și pentru copiii mei .”
”Eu cred ca sunt niște ticăloși tradatori care acționează după un plan scris in Kremlin. O sa scriu in detaliu si de ce, in curând, cu dovezi. Însă Cristi are dreptate – sunt și prosti. Nu implementează deloc bine “punctajul”. Și de-asta nu o sa le iasă totul . Norocul nostru asta este : PSD-isti sunt cei mai profund cretini dintre români”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *