Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ) au cerut informații despre anchetele ce-l vizează pe falsul medic italian.  Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ) au cerut informații despre anchetele ce-l vizează pe falsul medic italian.
Matteo Politi, acuzat că a operat în mai multe clinici private din București, deşi avea doar opt clase, a fost prins, miercuri, de polițiștii de frontieră de la Curtici, județul Arad, în timp ce încerca să fugă din țară.
La Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a fost deschis un dosar penal in rem, după ce Colegiul Medicilor din Bucureşti a depus o plângere după ce falsul chirurg de origine italiană a efectuat operaţii în România. Potrivit reprezentanţilor Parchetului, ancheta vizează infracţiunea de exercitare fără drept a unei profesii sau a unei activităţi.
Procurorii au deschis și un dosar penal pentru de înșelăciune, după ce un cetățean italian a păgubit două persoane, spunându-le că este proprietarul unei clinici private și că le poate închiria un spațiu în cadrul unității. Bărbatul este chirurgul fals italian, potrivit unor surse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *