Matteo Politi, italianul care a operat în mai multe clinici private, deşi absolvise doar opt clase, a declarat că a plătit o avocată pentru a obține dreptul de a practica în țara noastră și că aceasta i-a transmis că toate actele sunt în regulă. El a refuzat să spună unde este. a fost reţinut miercuri seară pentru 24 de ore, după ce a fost audiat de către poliţiştii Secţiei 4 din Capitală. Acesta este suspect pentru înşelăciune şi e vizat de ancheta in rem privind exercitarea fără drept a unei profesii.
„În momentul în care am venit în România, cum nu știu cum funcționează sistemul la dumneavoastră în țară, am folosit, așa cum folosește toată lumea, un avocat, căruia i-am dat toate documentele necesare, toate documentele pe care ea, ca avocat, mi le-a cerut. De asemenea, am semnat ceea ce în română se numește o procură. Așadar, ea a avut toate documentele mele, ea s-a ocupat de tot ceea ce trebuia să facă. La final, ea a spus că am dreptul de practică în România. (…) În momentul în care am fost recunoscut, cu ajutorul avocatului, pot să mă numesc medic. Dacă o instituție mi-a dat acest drept…diplomele mele mi-au fost recunoscute, echivalate”, a declarat Politi.
Italianul a refuzat să spună numele complet al avocatei, precizând doar prenumele „Laura”.
”Cu toata dragostea va spun ca NU sunt eu doamna avocat Laura care s-a ocupat de respectivul doctor pasibil inclusiv de acuzatia de tentativa de omor daca se probeaza activitatea sa ilicita. Asta ca sa terminam cu speculatiile.
Eu ma ocup de puscarii, abuzuri si altele nu de diplome medicale. Si cand o sa vreau sa-mi fac ceva la fata ma duc la dct.Stan. Ca sa stiti! In rest, muncesc. Spor la treaba si sa avem o zi minunata!”, a precizat avocata Laura Vicol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *